1 Manga cu puteri supranaturale ascunde o poveste despre viață

1 manga cu puteri supranaturale ascunde o poveste despre viață. Mă refer la seria Lightning Degree care prezintă o poveste unică. Motivul orfanului și al geniului sunt des întâlnite în manga, dar ele sunt doar măști ale unor probleme mai profunde. În spatele personajelor zâmbitoare, poveștile triste își fac apariția.

De la Naruto care simte lipsa părinților, până la ura lui Killua pentru familia lui, toți au motive și motivații. De aceea, vă voi prezenta încă un manga cu o poveste tragi-comica.

Sper că la final vom fi cu toții mai bogați sau cel puțin cei care cred că manga nu sunt cărți serioase se vor schimba o viață.

Să începem recenzarea!

universul

Lightning Degree

Lightning Degree- Galanthorn

Anul apariției: 2020

Nu există traducere oficială

Număr de pagini: este în scriere

Când un copil rămâne orfan universul lui se schimbă. El este aruncat într-o luptă pentru supraviețuire, în care nimeni nu va vrea să îl ajute sincer. Ăsta este și cazul lui, Ryu, din Lightning Degree. Însă, el are un talent: este un tâmplar priceput. Maestrul care are grijă de el pare singurul care îl vede așa cum este. Va avea călătoria lui un final fericit?

Temele și motivele sunt legate de singurătate și lipsa de considerație a celorlalți. Personajul îl are alături pe acel bătrân.

Îmi place stilul de desen Chibi. Este foarte simpatic să vezi un maestru bătrân că Gandal alături de un tâmplar minion. Apoi, totul este rotunjit astfel încât devine prietenos. Este o poveste superb scrisă, dar în persoana tâmplarului întâlnim stereotipuri din Naruto. Poate seamănă un pic și asta ar deranja o categorie de public plictisită de eroi comici.

Recomand aceasta manga tuturor fanilor Naruto sau Black Clover. Deși nu conține acțiunea intensă a celor două serii, nici aceasta nu este de neglijat.

manga

Ce spun utilizatorii?

Ryu-Yeon și-a pierdut tatăl în urma unei boli când avea doar 10 ani. Cu priceperea pe care a învățat-o de la tatăl său, putea să cioplească lemnul în sculpturi uimitor de complicate. Într-o zi, după finalizarea sculpturilor părinților săi, Ryu-Yeon a fost întâmpinat de un bărbat în vârstă care a fost impresionat de sculpturile sale. Bătrânul a văzut făgăduință în Ryu-Yeon și l-a întrebat dacă ar vrea să devină discipolul său. Deoarece Ryu-Yeon nu avea încotro și a vrut să profite la maximum de viața sa, a acceptat oferta bătrânului.

(sursă Mahuaworld)

Concluzie

Există multe manga frumoase care conțin povești de viață. Multe le trăim chiar noi și ne este mai ușor să ne identificăm cu ele.

Eu vă las mai multe manga în articolul anterior și vă întreb:

Care este leit motif-ul vostru manga?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *