1 manga cu reîncarnări din care înveți că viața e ceva de care să te bucuri

Când ni se întâmplă ceva rău, reacția noastră este blamarea vieții, a câinelui care a mâncat tema, a orice altceva e prin preajmă. De fapt, dacă l-am înlocui pe TREBUIE cu VREAU am ieși mereu în câștig. 1 manga cu reîncarnări din care înveți că viața e ceva de care să te bucuri.

Viața este o decizie asumată, dar ce faci dacă ți se permite să te reîncarnezi? Ei bine, am ales pentru tine două manga cu reîncarnări care te vor surprinde și motiva să îți asumi responsabilitatea deciziilor luate.

Nu este ușor, dar dacă ajungi să calculezi punctele tari și punctele slabe ale deciziei tale, vei realiza cât de puțin ai de pierdut. Așa că scoate fața fericită de la naftalină și hai să recenzăm două manga cu reîncarnări care m-au uimit pe mine.

Poate te vor uimi, dar sigur problemele pe care le au personajele principale se regăsesc în lista ta de probleme. Până la urmă, ceea ce cred eu despre manga se susține:

Manga sunt o reflexie a vieții, iar viața e la fel de nasoală peste tot.

( Eu, Ela)

În mare parte, Europa sau Japonia, cu toții ne simțim singuri, nedoriți sau urâți la un moment dat al vieții noastre. Ce ar trebui să facem în acel moment?

Nimic! Contează ce vrem să facem în acel moment. Trebuie apare când ești prins cu ratele la casă, cu doi copii care plâng în brațe sau cu un șantier care depinde de tine. Toate deciziile care rămân se ghidează după Vreau.

Nu, manga sunt lecții de viață de care trebuie să te bucuri. Chiar și manga Supernatural, Demons sau alte genuri reflectă probleme noastre ca persoane prin eroii lor.

Deci, hai să recenzăm cele două manga împreună!

The Lord’s Coins Aren’t Decreasing?!

The Lord’s Coins Aren’t Decreasing?! –

Anul apariției: 2021

Număr de pagini: este în scriere

Când un copil al unui cavaler devine rege este motiv de bucurie. Ce faci însă, dacă un astfel de copil risipește averea? Îl omori, asta este rezolvarea problemei. Însă, când lordul primește o nouă șansă la viață, el face totul diferit. Va reuși să nu își risipească averea ca în cealaltă viață?

Manga este de fapt o Manhwa superb desenată. Ador personajele color și structurile ascuțite care compun fiecare decor prin care trecem. Practic, reședința Lordului este asemănătoare unei case americane vechi.

Povestea (cât am citit) menține suspansul prin incertitudine. Nici noi și nici personajul nu cunoaștem detaliile acestei întoarceri la viață. De asemenea, nici nu suntem siguri dacă este vorba despre un alt timp sau un alt univers.

Până la final, povestea este în scriere și se poate schimba oricum. Poate unii dintre voi vor să citească mai mult de pe Mangakalot.

Eu recomand povestea fanilor Shounen și Seinen, dar nu o recomand publicului sub 16 ani. Multe teme sunt mature și ar putea să nu fie înțelese.

Ce spune Mangakalot?

Bine, hai să o ținem așa și să îi dăm înainte
???: Doamne
???: Ho
???: Doamne
???: Putem ridica tot ce vrem, dar cred că suntem cu toții înșelați din cauza acelui tip.
Piața de monede care depășește dimensiunile, A apărut un nou venit și a dat peste cap Centrul de tranzacționare dimensională!
Erun Steelguard, inamicul tuturor comercianților.
De fapt, își trăia a doua viață,
după ce a pierdut toată această avere în urma tranzacțiilor dimensionale și a murit o moarte tragică.

( sursă Mangakalot, traducere asistată de calculator)

Concluzie

Poate ar fi bine să mai iei în seamă și lecțiile desenate. Eu cam atâta am vrut să vă recenzez astăzi. Dacă nu vă place cartea, țineți minte că recenzia este singurul fel de a nu da banii degeaba.

Vă las cu articolul anterior și vă întreb:

V-a schimbat vreo manga viziunea despre viață? Ce credeți despre reîncarnări?

1 thought on “1 manga cu reîncarnări din care înveți că viața e ceva de care să te bucuri”

  1. Da ast putea spune ca genurile isekai chiar mia schimbat viziunea despre viata. Raspunsul ar fi ” viata e un joc”. Sunt multe manga-uri isekai care poti trage foloase invataturi.

    As alege „Skeleton Soldier Couldn’t Protect the Dungeon” unde poti invata ca orice decizie buna sau rea te afecteaza atat pe tine cat si pe cei din jurul tau.

    „Apollo’s Song” un clasic despre sensul „oricine va fi pedepsit” sau mai bine zis karma.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *