2 cărți de dezvoltare personală pe modelul Așa da-Așa nu

Să optezi pentru dezvoltare personală este o investiție bună. Majoritatea anxietății este legată de nivelul ridicat de stres. De aceea, dezvoltarea personală te poate ajuta. Eu vă prezint 2 cărți de dezvoltare personală pe modelul Așa da-Așa nu.

Ele sunt mai mult legate de partea de self-help care a înflorit în pandemie. Prețurile pe a est sector al dezvoltării personale sunt ușor piperate.

Însă, există mereu o variantă PDF. Un cont pe Scribd sau Academia.edu, te poate salva de costul transportului unui colet. De asemenea, își dă acces la cărți contra unui abonament rezonabil. Există avantaje și dezavantaje ale acestei metode.

Să revenim deci la recenzare!

retrain your brain

Retrain Your Brain (Cognitive Behavioral Therapy in 7 Weeks: A Workbook 

Această carte are câteva exemple de cazuri de misoginism. Este ciudat că astfel de conținut este publicat în ziua de azi când vorbim despre discriminare de gen.

Începem cu capitolul 2:
Breaking Negative Thought Thought Patterns. Capitolului descrie modul în care terapeutul a ajutat-o pe Alex să nu se simtă ca un eșec la locul de muncă și ca o mamă oribilă, deoarece era atât de stresată de munca ei.

Toate acestea se bazează pe faptul că supraveghetorul ei i-a spus că trebuie să facă mai multe ore suplimentare, inclusiv seara și weekend. El sounea că „femeile trebuie să dovedească devotamentul lor pentru muncă pentru a fi luate în serios”. Într-adevăr?

Ceea ce Alex ar fi trebuit sfătuită să facă este să vadă HR pentru a raporta un caz de discriminare de gen.

Multe sfaturi sunt inaplicabile și uneori ciudate, dar exemplul ăsta e cel mai șocant pentru mine.

how to be yourself

How to be yourself?

Fii tu însăți!
Ați auzit probabil acest sfat și v-ați gândit„ Dar cum? ”Cum să fii tu însuți?

Ellen Hendriksen este reprezentativă pentru milioanele de americani care se consideră liniștiți, timizi, introvertiți sau anxioși social. Prin povestiri simple și captivante, ea îi duce pe cititori într-o călătorie motivațională: despre modul în care anxietatea socială se conectează la creierul nostru până la modul în care puteți învăța să trăiești o viață fără teamă. Această carte este o metodă revoluționară pentru a fi în sfârșit tu.

(spune ―Susan Cain, New York Times, USA Today și autor bestseller la nivel național pentru Quiet)

Desigur, este o carte superbă scrisă ca o poveste. Exemplele sunt simple și clare. Acest lucru te aduce mai aproape de înțelegerea propriului eu. Maniera scrierii este simplă și ordonată. Această carte fiind un exemplu pozitiv.

Vă recomand să o ciți, dar nu înlocuiește vizita la terapeut

Concluzie

Există carte de dezvoltare personală utilă, dar și inutilă. Cele recenzate poate vă vor ajuta sau poate că nu. Fiecare dintre noi este diferit, cu nevoi și dorințe diferite.

Poate articolul precedent vă va ajuta.

Citiți oare self-help?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *