2 cele mai bune cărți vândute pe Emag în vara asta

Emag este una dintre cele mai utilizate piețe digitale din România. De când cu pandemia, noi am stat mai mult în case. Desigur, oricine vrea o carte bună alături de un pahar de vin. Cum cele mai apreciate genuri pe Emag sunt YA și Fantezia, eu vă propun 2 cele mai bune cărți vândute pe Emag în 2021. Am ales aceste cărți cu ideea de a fi potrivite pentru un public variat. În timp ce seria Assassin Creed va fi apreciată de fanii fanteziei, The Fault in our Star va impresiona printr-o poveste romantică.

Puteți găsi aceste titluri și pe alte siteuri, dar Emag este cel mai facil. Personal, le-am cumpărat atunci când au apărut și filmele încă nu rulau la cinema. Probabil de aceea prețul a fost mai puțin piperat decât acum. Până la urmă vorbim de 2 bestseller-uri.

Cam atât voiam să vă spun acum. Să începem recenzarea!

the fault in our stars

The Fault in our Stars

John Green zugrăvește în cuvinte o dramă romantică superbă. Este vorba despre povestea lui Hazel Grace și a lui Augustus, doi adolescenți care suferă de cancer. Moartea este o realitate cu care ei se confruntă zilnic. Cum sfârșitul lor pare iminent, cei doi dedică ultima parte a vieții unei povești frumoase de dragoste. Hazel își împărtășește amintirile cu noi și ne aduce în fața ochilor relația ei cu Augustus.

Cartea este drăguț scrisă, dar ecranizarea a fost un eșec total. Povestea dintre cei doi nu este ceva ce americanii pot ecraniza. Nici nu are profunzimea aceea pe care trebuie să o ai când vine vorba de un film reușit. S-ar putea spune că John Green nu este un maestru al dialogurilor, ci un artist vizual. Nici povestea nu prezintă ceea ce titlul promite- o poveste cu morală, care schimbă vieți.

Însă, cartea este ușurică și frumoasă pentru adolescenții. Se potrivește perfect cu o seară de vară. Poate și faptul că o termini rapid (mi-a luat o noapte să o termin), iar engleza folosită este convențională constituie un avantaj.Un adolescent nu are un lexic specializat în engleză, deci îi vine mai naturală această lectură.

Recomand carte în ciuda acestor lipsuri. Este genul de lectură care te scapă de insomnie. De asemenea, este perfectă de dat cadou iubitei sau surori de ziua ei. Vă las și recenzia Emag:

The multi-million #1 bestseller, now a major motion picture starring Shailene Woodley and Ansel Elgort. „I fell in love the way you fall asleep: slowly, then all at once.” Despite the tumor-shrinking medical miracle that has bought her a few years, Hazel has never been anything but terminal, her final chapter inscribed upon diagnosis. But when a gorgeous plot twist named Augustus Waters suddenly appears at Cancer Kid Support Group, Hazel’s story is about to be completely rewritten. Insightful, bold, irreverent, and raw, The Fault in Our Stars is award-winning author John Green’s most ambitious and heartbreaking work yet, brilliantly exploring the funny, thrilling, and tragic business of being alive and in love. ** A thought-provoking love story from the New York Times bestselling author of Looking for Alaska, An Abundance of Katherines, Paper Towns and – with David Levithan – Will Grayson, Will Grayson. **

(sursă Emag)
creed

Assassin Creed

O lume ciudată se desfășoară în fața noastră. Două grupări de războinici luptă căutând să se impună. În acest decor, Revoluția franceză se desfășoară în fața noastră într-o nouă interpretare. Dalele se roșesc de sânge, luptătorii nu mai sunt acei simpli omeni care au dus la căderea regalității, ci asasini ce urmăresc un scop ascuns. Există două perspective importante în această serie de romane, iar fiecare personaj principal are povestea lui.

Cărțile sunt multe, deci o să las recenzia doar atât de lungă. Fiecare carte are o perspectivă nouă, deci este greu să obții ceva unitar. Jocul video este la fel de bun, iar eu apreciez acest lucru. Fiind fană a romanelor grafice, Assassin Creed este romanul de fantezie perfect. Povestea lui este foarte vizuală, are multe descrieri puternice și o copertă superbă.

Însă, există și o problemă. Motivațiile personajelor nu sunt mereu explicate. Ele sunt ușor stereotipe. Crezul asasinului are legătură cu o descendență mai veche. Lupta dintre cele două tabere seamănă un pic cu ceea ce a mai fost făcut. Însă, uneori, un stereotip poate crea ceva nou. Această serie de volume nu își propune să schimbe lumea, deci este reușită.

Puteți citi o recenzie aici:

Prezicerile marului nu puteau fi schimbate, fiindca el arata viitorul asa cum avea sa fie si nimeni nu-l putea modifica, tot asa cum nimeni nu putea modifica trecutul.

Roma, candva mareata, zace in ruine. Orasul este sufocat de mizerie si degradare, iar locuitorii sai traiesc asupriti de nemiloasa familie Borgia. Un singur om ii poate elibera de tiranie: Ezio Auditore, Maestrul Asasin.

(sursă Emag)

Concluzie

Emag vinde cărți bune și rele, dar nu decizia lor ce se vinde. Ei aleg să își selecteze furnizori creditabili care să livreze la timp produsele. În ceea ce privește cărțile, Emag este scump, dar mereu au livrat la timp. Până la urmă, există plusuri și minusuri în orice. Assassin Creed a apărut la ei imediat după lansare. Cred că ăla a fost momentul în care am dat toți banii strânși pe transport.

The Fault in our Stars este mai ieftină la Emag. Însă, vă mărturisesc ceva: am luat-o de pe Okian. Cartea modernă a lui John Green impresionează prin convențional. Nu este o poveste care să te schimbe, dar este o lectură de insomnie.

Cum nu am găsit cel mai bun mod să vă recenzez toate volumele din Assassin Creed, sper că nu am omis detalii importante. Apoi, vă las și cu un articol anterior, sperând că vom găsi ceva de citit și luna viitoare.

Dacă vă place proiectul Cartea Nouă, susțineți-ne cu 2 euro pe Patreon.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *