2 manga care prezintă un fel de sfârșit al lumii care să îți de-a coșmaruri

2 manga care prezintă un fel de sfârșit al lumii care să îți de-a coșmaruri

Armageddon este un concept foarte difuzat. Sfârșitul lumii, Judecata de Apoi, Nirvana sau cum ați vrea să denumiți acest concept, el se referă la noi. Sfârșitul lumii este mai mult un sfârșit personal, deci vă prezint 2 manga care prezintă un fel de sfârșit al lumii care să îți de-a coșmaruri.

Cel puțin alegerile astea mi-au dat niște vise ciudate. Lumile prezentate în manga sunt scoase parcă din coșmaruri. De fapt, e ciudat faptul că teama inspirată de lumile ciudate din manga cu apocalipsă seamănă cu frică de câini.

Deci, dacă vreți să nu dormiți trei nopți din cauza unor povești ce vă fac să vă analizați pe voi și coșmarurile voastră, citiți acest top. Poate vă faceți și un top personal. La mine pe lista horror Chucky e pe primul loc.

Să începem recenzarea!

Berserk

Berserk

Berserk cuprinde o mulțime de sentimente prin care trec personajele. Furia, durerea și uimirea, de exemplu se contopesc într-un decor medieval. Nu știi niciodată ce se va întâmpla. Kentaro Miura va putea vreodată să-l termine pe Berserk?
În punctul în care a ajuns manga. Ea are un sfârșit deschis, deci putem să credem că va fii continuată într-o zi sau poate nu.

Arta vizuală a lui Kentaro Miura coprinde lemente din arta clasică a Europei. Avem referiri la tablourile gotice grotești care îmi dau coșmaruri. Nu e de mirare că, se zvonește, că îi trebuia ca să termine un capitol. Arta vizuală în sine este un motiv pentru care merită să citiți Berserk, pentru artă gotică veritabilă. Lumea din manga devine mai detaliată cu fiecare volum. Ador povestea cavalerului negru, Guts, care nu căuta decât să se răzbune pe Griffith. Apoi, șeful bandei Hawk avea un secret negru ascuns. Las poveste unui alt site:

Această serie cu tema sa întunecată , cu acțiunea dezastruasă , cu monștri de tot felul, cu personaje diverse si cu grafică puțin cam slaba este , pentru mine , un anime destul de bun .Deși uneori nu înțelegeam ce se întâmplă mi-a plăcut acest anime. Ador melodia ce era introdusa in luptaEste clar ca povestea nu s-a terminat , dar din păcate nu are continuare . Aș recomanda cu placere aceasta serie persoanelor ce le plac agest gen , însă nu pot recomanda un anime neterminat.Nota mea pentrut acest anime : 8/10

( sursă animekage)

Există multe personaje și povești de fundal, Miura probabil a lucrat ani de zile la opera lui. Dezvoltarea personajului este foarte bine pusă la punct. Unele dintre ele te fac să-ți pui la îndoială judecata și să te simți că povestea se scrie în fața ta.

Totuși, desenul pe care îl practică și povestea sângeroasă te trimit la Armaggedon. Războiul final este între Griffith, devenit demon, și Guts. La fel ca în povestea biblică, antagonistul pare angelic. Nu o să vă spun mai multe.

tomie

Tomie

Cred că acest manga este unul dintre cele mai grotești pe care le-am citit. Era pe vremea când eram pasionată de Roma antică. Tomie este un demon de inspirație europeană. Iar povestea se bucură de o grafică ieșită din comun. Ador culorile alese și efectele folosite.

Însă, mă sperie maniera în care este scrisă. Urăsc seria despre Chucky, ideea de nemurire și întoarcere veșnică este înfricoșătoare. De aceea, mă sperie și Tomie. Practic nu ai cum să scapi de ea. Las povestea unui alt site:

Tomie Kawakami este o femeie fatale cu părul lung, negru și un semn ciudat chiar sub ochiul stâng. Poate seduce aproape orice bărbat și îi poate ghida spre crimă, chiar dacă victima este adesea însăși Tomie. În timp ce un îndrăgostit caută să o păstreze pentru el, altul devine îngrozit de sucubul nemuritor. Dar în curând își dau seama, indiferent de câte ori o omoară, lumea nu va fi niciodată liberă de Tomie.

( sursă Mangarock)

Dacă vreți să citiți noaptea, vă garantez coșmarurile vor veni.

Concluzie

Cam acestea sunt lumile ciudate prezentate în manga care îți dau coșmaruri. Sper că v-au plăcut manga de azi. Le găsiți pe toate și mult mai multe aici.

Aveți un articol anterior cu alte sugestii și vă întreb:

Care este cel mai groaznic film vizionat?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *