3 cărți superbe de citit în Martie

Postat de :

| in :

| pe :

Cum luna Martie a venit și primăvara s-a instalat, am ales 3 cărți superbe de citit în Martie. În principal, mă axez pe cărți exotice cu povești inedite și vesele. Așa că hai să parcurgem împreună topul celor 3 comedii perfecte pentru primăvara asta!

Luna Martie are o semnificație aparte pentru femei. Este luna dedicată lor în România. Însă nu a fost mereu așa. Primele zeițe erau venerate la solstiții. Ele fiind simbol al renașterii și al vieții. De aceea, vom include și cărți fantasy în top.

Să ne începem călătoria cu Raftul Denisei! Toate cărțile sunt disponibile pe site-ul Cărturești.

Clytemnestra de Constanza Casati

Viața unei femei de rând este grea, dar viața unei prințese teribilă. Ascensiunea la tron o face pe eroina lui Casati să cunoască ura, durerea și sacrificiul. Sentimente care se ascund între pereții groși ai palatului și tencuiala groasă a machiajului. Puterea de ați schimba destinul poate fi regăsite doar în munții de durere ce te fac om.

Constantza Casati aduce în prim plan u personaj atipic erei lui. O femeie puternică pusă într-o situație limită. Născută din rege, dar măritată cu un tiran. Ce va face Clytemnestra pentru a ieși din situația nefericită în care se găsește? Personajul crește și descoperă trăsături ale personalității ei pe care nu le explorase suficient. Puteți cumpăra cartea de aici!

Martie cri

Queen of Damned de Anne Rice

Akasha se trezește din somnul ei milenar pentru a întâlni un alt vampir șarmant. Când lumea stă la mila reginei adormite, Lestat trebuie să facă echipă cu ceilalți nemuritori pentru a se salva pe ei și omenirea de Akasha. Poate că personajul principal este diferit de celelalte, dar povestea reginei vampirilor are și o componentă romantică. Povestea reginei întinzându-se pe mai multe sute de ani.

Cartea are doza perfectă de suspans. Spre deosebire de alte romane cu vampiri, povestea de dragoste este bine scrisă. Akasha nu are parte de un final fericit doar pentru că așa vrea autorul. De aceea, am ales să adaug cartea pe listă! O puteți cumpăra de aici!

Martie Queens of Damned

Everything for You de Chloe Liese

Această poveste este una romantică, sclipitoare despre 2 inamici ce devin cei mai buni prieteni. De la certuri la dragoste este un drum presărat cu momente haioase. Povestea are și referiri la sport prin pasiunea unuia dintre personaje. De aceea, poate să fie asemănată cu manga de sport.

Este un fel de alegere pentru ambii parteneri. De aceea, am lăsat cartea la final. O puteți achiziționa de pe site-ul Cărturești, de aici!

martie cărți

Concluzie

Cărțile prezentată sunt speciale pentru primăvara asta. Sper că v-am plăcut articolul și ar fi interesant să aud sugestiile voastre. Formularul de contact rămâne deschis pe grupul de Facebook putem vorbi live. De aceea, vă mulțumesc pentru că ați citit articolul și vă invit la mai multe lucruri pe Cartea Nouă.


Lasă un răspuns

Promovează-ți cartea, biblioteca sau afacerea cu noi folosind acest spațiu.

Blog

Cele mai noi articole :

 • Ghid complet pentru scrierea unei lucrări de disertație de succes
  Scrierea unei lucrări de disertație poate părea o sarcină copleșitoare, dar cu o planificare adecvată și o abordare sistematică, poți să-ți completezi proiectul de cercetare cu succes. Acest ghid îți va oferi pașii esențiali pentru … Citește mai mult
 • Cum să scrii un scenariu de film?
  Scrierea unui scenariu pentru un film poate fi o experiență creativă și captivantă, dar și o provocare complexă. Un scenariu bine scris poate fi fundamentul unei producții de succes, captivând audiența și transmițând povestea ta … Citește mai mult
 • Yozo x Dazai: Autor sau mască a disperării
  În lumea literară, există personaje ce ne captivează prin complexitatea și profunzimea lor. Un exemplu în acest sens este Yozo, protagonistul romanului „Umanitatea Pierdută” scris de autor japonez, Dazai Osamu. Astăzi, voi explora conexiunea unică … Citește mai mult
 • Top 8 cărți rare și interzise despre magie și demoni
  Bun venit în fascinantul univers al cărților interzise despre magie și demoni. În acest articol, vom explora cărți care sunt considerate pietre prețioase în lumea ocultă. Aceste opere literare misterioase. Ele au fost adesea subiectul … Citește mai mult
 • Haremul: Memorii și istorii personale
  Dacă ai văzut serialele turcești recent apărute, poți să îți dai seama că sunt inspirate din povești reale, memorii sau cum apar în librărie categoria memoir. Astăzi, îți prezint una hazlie din Egiptul ocupat de … Citește mai mult