3 librării online care oferă cele mai bune prețuri

soap bubble, bubble, reflection-6626780.jpg

3 librării online care oferă cele mai bune prețuri ar fi: Libris, Niculescu și, surprinzător, Okazii. Căutați un magazin online de cărți? Știu! Este dificil. Cărțile pe care le cauți sunt noi, vechi, dar neapărat utile. De aceea, ar fi bine să nu le ratezi din cauza prețului. Cărturești și Humanitas sunt cele mai bune librării online, dar și cele mai scumpe. Ce facem?

Căutăm alternative pentru buzunarul nostru. OLX și Okazii nu sunt chiar de profil, dar găsești cărți bune acolo. În timp ce politica de utilizare a siteului se schimbă, câteva siteuri încep să nu mai fie profitabile. Mie mi-a făcut probleme OLX. Nu mă mai puteam loga.

De aceea, acest articol evmenit să vă ofere 3 site-uri ieftine pe care găsiți aproape orice carte.

Să începem!

Libris

Libris

Libris este o librărie online, concurentă Humanitas și Cărturești. De aceea, cam ce găsiți pe Humanitas, găsiți și pe Libris mai ieftin. Interfața este accesibilă și aveți multe variante de livrare.

Experiența mea cu ei este una pozitivă. Am început să îi folosesc în 2013. Pe atunci funcționau cu o interfață mai veche, fără pop-up. Apoi, nu era sistemul de puncte. Să vă spun ceva despre el: la 100 de lei câștigi cam 10 puncte. Libris te lasă să cumperi cărți cu punctele.

Livrarea e gratuită, dar lasă de dorit. Uneori, de sărbători poți rata momentul, dacă comanzi târziu. Pentru că livrează și cărți de import, comanda poate întârzia săptămâni.

Despre Libris:

Libris.ro este un magazin online bazat îndeosebi pe comerțul cu cărți. În ultima vreme, magazinul s-a specializat și pe cărți audio, jocuri, muzică, filme, cărți în engelza și produse naturiste. Cu toate acestea, produsele principale care se vând și atrag clienți către site ramân cărțile. Magazinul oferă o gamă diversificată de cărți precum: afaceri, beletristică, drept, gastronomie, sănătate, etc.

(sursă parerimagazine)
Niculescu

Niculescu

Face parte dintr-o categorie de librării care se ocupă mai mult de cursuri. Practic, nu prea găsești beletristică acolo. Însă, cursurile sunt bune. Plus, materialele edițiilor mai scumpe merită cei douăzeci de lei în plus.

Este o librărie care stă prost cu fidelizarea. Nu oferă multe promoții sau puncte. De aceea, mai bine luați cărțile lor din librării fizice. Deși, transportul e sub 30 de lei. Hmm, poate merită.

Okazii

Okazii

Nu face parte din categoria librării online. Însă, cărțile sunt super ieftine. Chiar și manga găsești la prețuri ok. Există unele probleme peste care pot trece:

  • Livrarea înceată
  • Prețul negociabil
  • Contactul defectuos cu vânzătorul

Am avut probleme cu toate. Pur și simplu, unii vânzători nu trimit pachetul la timp. Apoi, sfat, nu plătiți înainte. O să vă treziți fără colet.

Păreri diverse:

Acum, dupa ce serviciile oferite de concurenta s-au stabilizat, cati dintre voi mai intrati pe site-ul din titlu? Inca umbla vorba ca respectivul site ofera servicii premium, de catre clienti / firme care isi respecta clientii . Astfel ai siguranta ca, ceea ce platesti, aia primesti.

(sursă forum)
Concluzie

Există sute de librării online. Una este sigur și pentru tine. De aceea, eu nu spun că aceste opțiuni sunt absolutul.. Însă vi le prezint sincer. Sper să vă ajute.

Vă las câteva articole și aici.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *