3 lucruri esențiale pentru promovarea unei noi proze reușite

Moderniștii sunt cei care se opun idealiștilor romantici. Însă, primatul formei este promovat de ei și păstrat până în timpul actual. De aceea, vom avea un articol dedicat formei. Până atunci, vă prezint 3 lucruri esențiale pentru noua proză.

Ce forme inedite sunt folosite de autorii amatori și nepublicați? În cadrul acestui articol, voi promova povești de pe Archiveofourown care merită, cel puțin studiate. El se bazează și pe videoclipurile (cele noi) lui Reedsy.

Astfel, dacă sunteți curioși puteți da join pe YouTube că să auziți mai mult despre cum ar trebui să arate operele din categoria proze noi.

Să începem recenzarea!

# mai întâi, ceva despre site

Istoria lucrărilor fanilor și a culturii fanilor în nenumăratele sale forme.
Credem că lucrările fanilor sunt transformatoare și că lucrările transformatoare sunt legitime.

Suntem proactivi și inovatori în demersurile de apărare a muncii noastre împotriva exploatării comerciale și a provocărilor legale. Ne păstrăm idealurile de fani, valorile și expresia creativă în timp ce protejăm și încurajăm creativitate colegii noștri fani, munca noastră, comentariile noastre, istoria noastră și identitatea noastră, oferind în același timp accesul cel mai larg posibil la fan-based literature pentru toți fanii.

Arhiva noastră oferă un loc de găzduire cu scop non-comercial și nonprofit pentru fanworks folosind software de arhivare open-source.

( sursă Archiveofourown, traducere asistată de translator mobil)

# Primul truc: Arată, nu spune

Toate textele moderne pe care le-am citit pe Archiveofourown sunt marcate de respectarea acestei reguli. Autorii scriu fără a anticipa. Sigur, flashbackurile dispar și narațiunea nu mai este marcată de simbolism.

Uneori, nu pot să găsesc simboluri în ceea ce s-a scris. De fapt, scrierea metaforică este caracteristică unei literaturi mai vechi, în care ideea prima în fața formei sau forma era bazată pe artificii.

Acum, Arată, nu spune este regula principală. Aceasta face scrierea textului mult mai complicată. Este ușor să spui ceea ce gândești, dar dificil să creezi tipare de comportament diferite pentru fiecare personaj și mai ales să nu le repeți.

Fiind un site care se bazează pe rescrieri, povestea pornește (de obicei) de la o poveste terminată, ceea ce favorizează acest tip de formă modernă.

# Al doilea truc: Scrierea se face în fața noastră

Archiveofourown este o comunitate de scriitori noi care are unele reguli clare. Însă, asta le-a dat un avantaj scriitorilor. Spre deosebire de Wattpad sau Sweek, conținutul de pe acest site trebuie marcat în categorii în funcție de interdicții de vârstă.

Autorii însă se folosesc de această funcție pentru aș evidenția conținutul. Astfel, ei aleg Keyword-uri și încadrări specifice conținutului lor și se promovează prin auto-recenzie.

Însă, acest tip de recenzie este promovat personal și am văzut câteva unice prin descrierea lor. Autorul alese să ofere spre citire un fragment original de text cu care începea primul capitol.

Astfel, făcuse mai multe recenzii la textul postat pe care le publica cu titlul de notă. Practic, textul îmbrăca forma unui serial care, în primele momente, amintește ce s-a întâmplat și anticipează ce va urma.

# Al treilea truc: Cititorul este activ, nu pasiv

Dacă îmi place un text, las comentarii la el. Pe Sweek și Wattpad, rar mi se răspundea, dar pe Archiveofourown autorii sunt mult mai prietenoși.

Cea mai bună metodă de vânzare este interacțiunea cu publicul, dar ei scriu din pasiune. Nu de puține ori citeam comentarii și apoi textul pe care îl citeam era retras pentru corectare.

Practic, recenziile cititorului contează pentru unii autori. Acest lucru este minunat. Orice feedback ne face oameni și scriitori noi mai buni. Hai să ne bucurăm unul de altul!

Concluzie

Aceste trei tehnici noi promovate de scriitori Archiveofourown sunt doar câteva pe care le-am întâlnit frecvent pe site Desigur există mai multe care ar merita discutate.

Vă las cu pagina blog și vă întreb:

Voi ce mai citiți?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *