3 manga Shojo cu zei care ar putea inspira jocuri cu lupte

Nu sunt fan Shojo, dar recent am zis să încerc câteva manga din această categorie. Ce să fie? 3 manga Shojo cu zei care ar putea inspira jocuri cu lupte.

Majoritatea manga Shojo cu zei nu ar face casă bună cu jocurile de acțiune, dar am ales trei potrivite pentru acest top.

Fanii jocurilor de acțiune ca majoritatea băieților știu că Nitro+Chiral scot cele mai bine realizate jocuri. Practic, ai putea juca Toganu no Chi toată noaptea, dar manga Shojo sunt diferite.

Pentru fanii jocurilor, scriu acest articol. Poate cineva va vrea să mai schimbe acțiunea din Shounen cu acțiunea din Shojo pentru o zi mai relaxantă.

Să începem!

Kamisama Hajimemashita/Kamisama Kiss

Kamisama Hajimemashita- Julietta Suzuki

Anul apariției: 2008( până în 2016)

Traducerea mea: nu există traducere

Număr de pagini: 200

Când o elevă de liceu este evacuată din apartamentul în care locuia și decide să doarmă în parc, ea întâlnește un străin care se oferă să o lase să locuiască în casa lui.

Nanami află astfel că străinul era zeul local și, împreună cu Tomoe-familiarul zeului, ea se implică în administrarea altarului. Cum o manga Shojo implică episoade romantice, Nanami se îndrăgostește de Tomoe. Vor rămâne ei împreună?

Manga nu are conținut sensibil, dar este plină de lupte cu demoni. Totuși, nu vorbim de o poveste Shounen care ar implica conținut mult mai explicit.

Ce mi-a plăcut? Ei bine, povestea e bine dozată, fiecare episod se susține singur în cadrul acțiunii. Deci, poți sări unele episoade.

Ce nu mi-a plăcut? Poate e o poveste cam naivă. Nanami este foarte sinceră și întâmplările prea ușor de finalizat.

Recomand această manga pentru fanii jocurilor de tip arcade, cu povești romantice. S-ar plia pe tipul acesta de ficțiune.

Vă anexez o recenzie independentă ca să vă faceți o idee mai clară despre manga și vă invit să urmăriți anime-ul:

Această serie mi-a plăcut foarte mult, din mai multe motive. Mi-a plăcut pentru că fiecare personaj are intrarea, caracterul și statutul său aparte. Mi-a mai plăcut și faptul că am regăsit multe genuri preferate și coloana sonoră este chiar bună, de la câteva din sursele pe care am vizionat minunatele episoade.
Probabil că dacă personajele arătau mult mai diferit față de restul seriilor anime chiar ar fi fost un anime cu totul aparte, dar este bine și așa.

(animekage)
https://www.youtube.com/watch?v=0ivlwIzLGkQ

Vampire Knight

Vampire knight- Matsuri hino

Anul apariției: 2010

Traducerea mea: nu are traducere

Număr de pagini: 208

Vampiri și oameni în aceiași lume interacționând fără să se ucidă. În lumea în care Zero și Yuki trăiesc acest lucru este perfect normal.

Însă, Zero ascunde un secret întunecat care, odată intrat în conflict cu lumea vampirilor, o va pune pe Yuki într-un pericol teribil. Oare Zero simte ceva pentru Yuki sau datoria îl face să o protejeze?

Poate ar fi ceva conținut sensibil în această manga. Unele scene desenate sunt puțin deranjante, dar nu generalizate.

Mi-a plăcut tipul de desen folosit și simplitatea poveștii. Însă, este un pic cam lungă, iar aceast lucru nu mi-a prea plăcut.

Recomand manga pentru fanii Shojo care vor un altfel de vampir decât cei europeni.

Vă anexez o recenzie independentă ca să vă faceți o idee mai clară despre manga și vă invit să urmăriți anime-ul:

Un anime bazat pe seria manga cu același nume, scrisă de  Matsuri Hino, care a fost publicată în 2005 în revista LaLa. Seria manga continuă chiar și azi, aceasta ajungând la capitolul 103, în schimb, anime-ul a rămas la doar cele două sezoane existente. Cât despre un al treilea sezon, nimic nu este sigur, pe internet găsindu-se numai zvonuri.

Vampire Knight este un anime care m-a prins de la primul episod, datorită poveștilor din spatele fiecărui personaj, care se unesc armonios și formează acțiunea principală. Modul prin care este desenat totul, fiecare detaliu în parte fiind bine exprimat, te face să te simți că te uiți la un adevărat serial și te face să îți pui mintea la încercare, întrebându-te ce se mai poate întâmpla mai departe.

(olacrimădecerneală)
https://www.youtube.com/watch?v=06FOocUozgQ&list=PLIR0NzREPDLN24uzFBaURXlMro_jpyojY

Orange(nu aș vrea să văd un joc după el)

Orange- Ichigo Takano

Anul apariției: 2012

Traducerea mea: nu are traducere

Număr de pagini: 384

Bine, v-am spus că o să vă vorbesc despre trei manga Shojo care ar putea deveni jocuri de acțiune. Însă, Orange se potrivește doar pe jumătate cu descrierea.

Când timpul curge dintre prezent spre trecut, Naho Takamiya primește o scrisoare de la ea de peste zece ani în care îi sunt narate evenimentele premergătoare sinuciderii unui coleg. Va reuși ea să-l oprească?

E o manga destul de ok, dar tema sinuciderii este deranjeantă pentru anumite categorii de public.

Mi-a plăcut desenul care este deosebit, dar povestea lasă de dorit (sau cel puțin așa simt eu, fan Shounen).

Recomand manga pasionaților de jocuri cu mistere datorită alurii de mister în care indiciile din viitor se împletesc cu sentimentele prezentului.

Vă anexez o recenzie independentă ca să vă faceți o idee mai clară despre manga și vă invit să urmăriți anime-ul:

Cum tema principală este călătoria în timp, totul pornește de la o dimineață ca oricare alta, când tânăra Naho Takamiya primește o scrisoare misterioasă… scrisă de ea însăși, din 10 ani în viitor! Scrisoarea cuprinde cu exactitate evenimte ce se vor petrece în acea zi, cât și transferul unui nou elev, Kakeru Naruse, la liceul unde învață. Totuși, mai scrie și că Naho din 10 ani în viitor are foarte multe regrete, rugând-o pe cea din trecut să le îndrepte, mai ales pe cele ce au legătura cu Kakeru. Ceea ce o surprinde însă pe Naho, este faptul că află că dragul Kakeru nu va mai fi cu ea și prietenii săi în viitor. Aflând asta, Naho, cea din trecut, face tot posibilul ca acest eveniment neplăcut să nu se întâmple, hotărând să urmărească pașii din scrisoare pentru a avea grijă de Kakeru. Însă, ce se întâmplă când anumite evenimente din scrisoare nu se petrec așa cum sunt scrise? Vor putea oare Naho și prietenii săi să schimbe viitorul, un viitor unde să fie și Kakeru alături de ei?

(animekage)
https://www.youtube.com/watch?v=V2N8QLUnkcg&list=PL90VbCccfP5J54EaBN-5eN-JbMqCLDRlf
Concluzie

Așa vom încheia și articolul de astăzi. Sper că unii dintre voi, pasionații de jocuri de acțiune cu zei vor găsi și alte manga Shojo după care să se poată face jocuri.

Din păcate, jocurile se fac mai ales după Shounen, dar poate într-o zi se va schimba situația. Într-un articol precedent v-am făcut un top al manga ciudate din 2017.

Sper să vă placă și articolul acesta. Voi după ce manga așteptați un joc?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *