3 manga superbe cu aventuri de pe Manganelo

Vă plac demonii și aventurile? Mie mi se par niște creaturi fascinante. Ce au diferit? Spre deosebire de diavoli, demonii au voință proprie. De aceea, vă scriu un top 3 manga superbe cu aventuri de pe Manganelo. Sper că vă va plăcea inițiativa. Poate vom vorbi și despre Codex Giga într-o zi. Poate vă inserez ceva despre el. Cert este că ghidul scris al vânătorii de vrăjitori apare și într-un manga japonez.

Asta probează universalitatea aventurilor cu demoni, vrăjitoare și pirați. Aceste creaturi fiind ofertante pentru orice scriitor.

Să începem recenzarea!

solo leveling

Solo Leveling

Cu 10 ani în urmă, s-a deschis Poarta/The Gate care conecta lumea reală cu lumea monștrilor. Unii oameni au primit puterea de a vâna monștri făcând parte dintr-o organizație. Ei sunt Vânătorii/Hunters. Ca în orice manga, nu toți Vânătorii sunt puternici. Numele meu este Sung Jin-Woo, un Vânător de rang E. Eu lupt pentru cel mai jos nivel. Neavând abilități sperciale, abia am câștigat banii necesari vieții luptând în temnițele cele mai de jos … cel puțin până când am găsit o temniță ascunsă, de rangul D! În cele din urmă, pe măsură ce acceptam moartea, am primit brusc o putere ciudată, un jurnal pe care numai eu îl puteam vedea. El conține un secret ascuns legat de niveluri, despre care numai eu știu!

( sursă Manganelo– traducere Ela)

Manga prezintă o perspectivă matură asupra genului fantezie / acțiune. Nu mă refer la conținutul explicit și limbajul folosit. Maturitatea este conferită de stilul adoptat de Chugong. El se bazează pe echilibru și claritatea cu care construiește lumea fantastică și personajele.

Probabil că protagonistul Jinwoo Sung nu este o persoană „bună” în sensul tradițional al cuvântului. De fapt, el ar putea fi considerat chiar un anti-erou. Drept urmare, este mai interesantă evoluția lui din anti-erou în erou.

Inspirându-se din jocurile video, în special RPG-ul, romanul se clasează în categoria Fan-Art. Nu este neobișnuit să găsești serii inspirate din jocuri video care să se concentreze pe gameri ca public.

Din fericire, Chugong evită o reproducere a ceea ce a văzut în jocuri, punând accentul pe construcția personajelor. În general, „Solo Leveling” surprinde acel echilibru perfect dintre arta fanilor și literatură pe care mulți autori se străduiesc să o găsească.

versatile mage

Versatile Mage

Eroul s-a trezit într-o lume schimbată. Liceul din lumea aceea predă acum magie, încurajând elevii să devină magi. Dincolo de limitele orașului, bestiile magice, rătăcitoare vânează oameni.O lume care se baza pe știință avansată s-a transformat într-una bazată pe o magie avansată. Totuși, ceva nu s-a schimbat. Există: același profesor care îl privește cu dispreț pe erou, aceiași colegi, același tată care se luptă în treapta de jos a societății și aceeași sora vitregă nevinovată care nu poate merge.Cu toate acestea, Mo Fan a descoperit că el avea o abilitate unică: putea folosi magia în toate formele ei.

( sursă Manganelo– traducere Ela)

Nu mi-a plăcut niciodată personajul principal. El este un pic prea arogant pentru gustul meu. Apoi, faptul că seamănă ca idee cu Naruto nu îl face un Manhua interesant.

Solo Leveling are un concept unic, când vine vorba despre poveste. El îi oferă personajului principal puterea printr-un artificiu( jurnalul). Versatile Mage este prea simplu. Un artificiu de tipul jurnalului ar face poveste mai interesantă.

În contextul actual, personajul principal primește puteri doar pentru că există. Cine ar vrea o lume în care evoluezi doar pentru că mori și renaști?

Însă, îmi place desenul. Dacă vrei să te inspiri pentru o manhua scrisă de tine, poți fura un pic din desenul acestei manhua. Artistul a făcut o treabă bună când a conceput personajele.

Orice manhua are ceva bun. Poate vouă o să vă placă această carte. Eu am doar părerea mea subiectivă.

one piece

One piece

One Piece urmărește povestea de aventuri piraterești amuzantă a lui Monkey D. Luffy. De băiat, Luffy și-a dorit întotdeauna să fie Regele Pirat. Corpul său este ca un cauciuc flexibil după ce a mâncat un Fruct al Diavolului. Împreună cu un echipaj de pirați aspiranți, Luffy pleacă pe ocean în încercarea de a găsi comoara supremă a lumii, One Piece.Când vorbim despre cele mai reușite serii de manga și anime din toate timpurile, One Piece sigur face parte din conversație. Există încă o mulțime de oameni care sunt dornici să citească despre aventura din One Piece. Nici multele capitole nu îi descurajează.

(sursă Manganelo, traducere Ela)

Luffy este un erou jovial și mănâncă tot timpul. 90% din conflictele cu care se confruntă sunt direct legate de faptul că Luffy este un erou-idiot. Aș spune că serialul se bazează pe acest defect al personajului. Luffy este protagonistul One Piece, dar nu este un erou sau cel puțin așa susține el.

El susține că este pirat, dar se comportă se comportă exact ca opusul piraților. Luffy tinde să fie jucăuș. El refuză să asculte de oricine fură și distruge proprietatea altcuiva. De aceea, multe comploturi sunt descrise în manga.

A existat un episod în care Luffy explorează deșertul și găsește o locuință în mijlocul lui. Ce face Luffy?

Începe să caute mâncare și, când nu găsește, începe să ardă o pulbere care provoacă ploaie. Acesta este începutul unui complot pentru mai târziu.

Nu îmi place desenul, dar cred că acțiunea suplinește acest defect. Pentru un manga Shounen, Luffy este destul de bine descris. Acest personaj seamănă cu personajele clasice ale genului ca Naruto sau Melodias.

Poate vă va plăcea această poveste, dacă vă plac poveștile simple. Această manga este simplă și amuzantă.

Concluzie

Cam atât a fost și topul de astăzi. Vă invit să citiți și articolul anterior.

Cum ar arăta un top al demonilor din manga?

1 thought on “3 manga superbe cu aventuri de pe Manganelo”

  1. Eu as zice :
    Futari Solo Camp (este legat de camping, pot spune ca se axeaza pe tema mult mai bine decat Yuru Camp)

    Wakusei Closet / Alone in the Planet („Fiecare mare truc magic consta din trei acte. Prima parte se numeste „Angajamentul”… care, spre surprinderea si disperarea mea, sa dovedit a fi foarte interesant. .. este in sine un truc magic real, si chiar il recomand.

    Magus of the Library care poti spune „Magus of the Library” vs „Witch Hat Atelier”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *