3 manga superbe cu povești de dragoste

Cele mai bune manga sunt cele cu povești de dragoste. Fiecare avem un top al preferințelor. Unii preferă Yaoi, alții Seinen, dar acest top nu este nici una nici altă. Vă prezint doar 3 manga superbe cu povești de dragoste. Poveștile de dragoste apar în multe genuri de manga. Deci, avem de unde alege. De la vrăjitoarele Claymore, până la gansterii din 91 Days, toți au ceva de spus.

Care sunt ingredientele unei povești reușite? Emoție, suspans și un pic de amânare. Toate astea crează un climat de poveste pentru manga.

Însă, rar găsești toate ingredientele în același loc. Zapând printre site-urile străine și sub-urile noastre, am găsit 3 astfel de mamga cu povești de dragoste.

Vă voi lăsa link în descriere și vom porni mai departe cu recenzarea.

Să începem recenzarea!

clannad

Clannad: After Story

Mi-a plăcut primul volum din Clannad; a fost ceva nou. Pot spune că povestea este cam stereotipă. Însă eu privesc cu reticență acest gen de manga, nu citesc romance. Povestea din această manga nu este impresionantă, dar simplitatea ei te lovește. Pur și simplu avem nevoie de astfel de povești uneori. Așa ca să mai omorâm timpii morți din zilele grele. Nu ai nevoie întotdeauna de povești elevate, uneori ai nevoie de Clannad.

Pe ce se bazează povestea de dragoste din Clannad?

Clannad: After Story, continuarea serialului Clannad, apreciată de critici, începe după ce Tomoya Okazaki și Nagisa Furukawa au absolvit liceul. Împreună, ei experimentează maturizarea. Incapabil să decidă ce va face cu viitorul său, Tomoya învață valoarea muncii și descoperă sprijinului lui Nagisa.

Timpul se mișcă și ia cu el inocența. Pe măsură ce câmpiile se răcesc odată cu apropierea iernii, se dezvăluie adevăratul scop al lumii. Clannad: After Story este o dramă de impact care evidențiază importanța familiei și a maturizării.

Îmi place ideea, dar și faptul că manga este simplă. Povestea de dragoste nu apare ca o filosofie explicată, ci ca un exemplu practic. Iubirea lor se dezvoltă, dar este naivă.

Nu îmi place neapărat genul Romance. De aceea, acest manga a fost un pic plictisitor la un moment dat. Însă, fanii Romance mă pot contrazice.

povesti de dragoste

Snow White with the Red Hair

Shirayuki este un biolog renumit pentru părul ei roșu strălucitor pe care prințul lui Tanbarun îl dorește! Ea nu dorește să devină posesia prințului, deci caută adăpost în pădurile regatului vecin. Acolo câștigă un aliat inedit – prințul acelui regat, pe Zen! Așa începe povestea de dragoste dintre un prinț îndrăgostit și un biolog neobișnuit.

Povestea de dragoste se dezvoltă într-un loc magic, cu prinți și prințese. Climatul stabil al poveștii o face să fie perfectă pentru Ziua Îndrăgostiților. Nu este nici povestea aceasta de dragoste prea complicată, dar există unele scene care te scot din monotonie.

Însă, un fan Shounen poate să nu o aprecieze. Este o poveste de dragoste care nu se aseamănă cu cea din Naruto, dar merge. Dacă nu ți se pare că este ușor cliche.

Chiar pot să recomand această poveste pentru fanii Shojo. Nu este o poveste rea, dar simplitatea ei ne lovește prea mult.

nana

Nana

Nana Komatsu este o tânără naivă de 20 de ani, care se îndrăgostește ușor și devine dependentă de cei din jur. Ea vrea să se îndepărteze de provincie pentru a-și găsi adevărata chemare, astfel ajunge să călătorească la Tokyo cu un singur motiv de a-l urmări pe actualul ei iubit Shouji Endo.

Nana Osaki, pe de altă parte, este o vocalistă mândră, enigmatică, o punk rock dintr-un mediu rural. Ea își alimentează dorința de a deveni cântăreață profesionistă prin muncă. Astfel, Osaki își începe cariera cu o trupă destul de populară (și cu povestea ei de dragoste cu unul dintre foștii săi membri). Însă, ceva neașteptat se întâmplă. Ea urcă în același tren spre Tokyo ca Nana Komatsu.

Printr-o întâlnire ghidate în călătoria lor către metropolă, tinerele cu același nume s-au întâlnit datorită sorții. Iar acest lucru declanșează un lanț de evenimente care. În cele din urmă, ele ajung să împartă un apartament. Pe măsură ce prietenia lor se sudează, cele două încep să își ofere suport reciproc.

Este o manga superbă despre dragoste și prietenie. Cele două împart iubiri trădate, noroc și ghinion. Deci, spre deosebire de poveștile anterioare, aceasta nu mai este ancorată într-un stereotip comun. De fapt, pe alocuri, este chiar originală.

Nu îmi place naivitatea personajului. Nana Komastu este un pic artificială. Însă, Shojo promovează acest gen de personaje. Poate sunt eu prea pretențioasă. Poate voi o veți aprecia.

Recomand acest manga pentru toți cei care vor să citească vara pe terasă. Poată întâlniți și voi o Nana a voastră.

Concluzie

Sper că poveștile de dragoste propuse v-au mai relaxat în zilele astea ploioase.Uneori citim tot ce pică, chiar dacă suntem fani ai luptelor.

Vă las cu articolul precedent și vă întreb:

Credeți în finalul fericit?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *