4 exemple de recenzii manga care te ajută la facultate

Citim manga de ani de zile, dar v-ați gândit vreodată cum văd alții un manga citit? Pe mine mă pasionează recenziile manga făcute de utilizatori și fanfiction-ul.

De aceea, vă fac un top mai special. Vreau să vă provoc cu 4 recenzii originale, fără să pomenesc detalii ca titlul manga aleasă spre recenzare. La finalul recenziei, vă las sursa către manga recenzat pentru efectul Uau.

Cu acest articol, vă voi ajuta să vedeți un model de improvizație pentru când, la facultate, nu ești sigur pe subiect și nu vrei să te faci de râs. Eu am citit aceste manga și s-ar putea să scap detalii. Însă, modelul meu rămâne valid.

Să începem recenzarea!

Manga #1: Mister și Ceapă

Informații cheie: ceapă, crime, poveste de dragoste ciudată

Când un vecin misterios se mută în apartamentul de lângă, viața unui locatar statornic dintr-o suburbie englezească se schimbă. Hăituit din prea multă considerație, locatarul statornic acceptă o invitație vrăjită la cină.

Însă, o cină pentru doi este o treabă serioasă. Nu te duci doar să mănânci la vecini. Așa că gătind împreună, drumul către lada cu ceapă va schimba viața locatarului statornic.

V-am dat că informație cheie dragostea ciudată. În această manga, atașamentul și iubirea sunt teme discutate bilateral. Frica și îngrijorarea sunt unilaterale. Vor reuși aceste personaje să ajungă la o relație romantică adevărată și să ne zmulgă visurile despre finalul așteptat?

Acum vă las sursa: sursă.

Manga #2: Școală și Romantism cu băieți timizi

Informații cheie: școală, urmăritori îndrăgostiți, pasiune

Școală-casă vă sună cunoscut? Dap, asta se petrece când ești un pic retras și timid. Însă, oamenii timizi nu se îndrăgostesc?

Când doi colegi de clasă se află în cadrul școlii, un sentiment străbate colegul-baiat. Însă, acest băiat este cel timid, mai singur și retras.

De aceea, uneori în manga el o ia în direcția în care nici o fată nu ar ieși cu el: prea băgăcios. Astfel, el trece un pic limita prieteniei și colegialității, pentru a încerca să își impresionez colega. Ce zice fata?

Nici nu o mai observăm pe ea din spatele băiatului împiedicat. Cum se va sfârși? Vă las să aflați singuri.

Acum vă las sursa: sursă.

Manga #3: Alte manga cu lumi paralele

Informații cheie: băieți, jocuri cu lumi, accidente

Băieții sunt fascinați de jocuri, lumi paralele, tehnologie și reîncarnări. Ce se întâmplă însă când un băiat care îmi pare ușor obosit are un accident de mașină?

Urmărea normală- ajunge la spital. Doar că acest spital este gol și el plonjează într-un joc al coșmarului inspirat din ultimul lui proiect. Ce se va petrece?

Acum vă las sursa: sursă.

Manga #4: Seinen de comedie, fără romatism pe față

Informații cheie: detectivi, drame personale, comedie

Când într-o lume comună nouă există oameni cu abilități ciudate, unii își fac așteptări de la ei. Cum ar fi însă să afli că și tu ești un astfel de om?

După o viață în care este numit Om-Bun-de-Nimic, personajul principal întâlnește un om care încearcă să se înece în râu.

După ce îl salvează este invitat (printr-o împrejurare ciudată) să se alăture unei organizații care luptă împotriva criminalității. Însă, nici crimele nu sunt făcute din răutate.

Personajul nostru ne plimbă prin aventuri haioase, dramatica viața a mentorului său și prietenii care transced organizațiile. Ce se va mai petrece?

Acum vă las sursa: sursă.

Concluzie

Cam așa arată o recenzie când nu ai terminat de citit cartea respectivă. Manga recenzate sunt în desfășurarea și sunt discutate intens pe internet. În acest moment, unele se actualizează duminica.

O să încerc să vă provoc cu astfel de recenzii mai des.

Vă las cu articolul precedent și vă întreb: Ați ghicit ce serii sunt?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *