Lansarea Romanului ‘Teoria fricii’ al Autorului Iulian Tănase – Stand-up și Emoție

lansare carte teoria fricii

Salutare, cititori pasionați de cărți și evenimente culturale de excepție,

Suntem încântați să vă aducem o veste senzațională! Vineri, 8 decembrie 2023, de la ora 18:30, vă invităm cu drag la un eveniment special organizat de Editura Trei în colaborare cu Librăria Cărturești Verona. Este vorba despre lansarea romanului incitant „Teoria fricii” scris de talentatul autor Iulian Tănase.

La această lansare neobișnuită, veți avea șansa unică de a intra într-o lume plină de umor, emoții și descoperiri fascinante. Va fi un prilej de a întâlni și a interacționa cu invitați de marcă: Teo (Claudiu Mihail Teohari), unul dintre cei mai apreciați artiști de stand-up comedy din România, Ioana (Văcărescu), o traducătoare și scriitoare talentată, Remus (Boldea), un renumit scriitor, și Lori (Mihai Laurențiu Fuiorea), un profesor pasionat de filosofie și punk.

„Teoria fricii”, o capodoperă publicată în colecția Autori Români de Editura Trei, a cucerit deja inimile cititorilor, devenind unul dintre bestseller-urile cele mai apreciate la Târgul de Carte Gaudeamus 2023. Cu ilustrații magistrale realizate de talentatul Radu Botez și o copertă ce te va captiva, creația lui Iulian Tănase va face parte din biblioteca ta preferată.

Veți avea ocazia să intrați în universul plin de umor al lui Tase, personajul principal, un bărbat de 48 de ani, ambițios să facă stand-up comedy, dar confruntat cu temutul trac. Vom explora împreună Stage Fright Club, clubul său de comedie, locul unde se întâmplă magia, umorul și emoțiile. Aici, scriitorii preferați ai lui Tase se transformă în comedieni și aduc o nouă perspectivă asupra umorului, istoriei și poeziei.

Prin intermediul acestui eveniment, echipa noastră vă invită să fiți martorii unui moment aparte și să vă alăturați discuțiilor captivante despre cărți și artă, alături de un autor de excepție și invitații speciali.

Nu ratați ocazia de a fi parte dintr-un eveniment memorabil! Vă așteptăm cu nerăbdare vineri, 8 decembrie, la Librăria Cărturești Verona. Pregătiți-vă să intrați în lumea „Teoriei fricii” alături de echipa blogului nostru.

Cu căldură,

Echipa Blogului „Cartea Nouă”

Cartea poate fi achiziționată în librări :

Cărți pentru dezvoltarea personală :

carte recomandata pentru anxietate