Cărți manga la reducere la final de Martie

manga Moriarty

Cărturești are cărți manga la reducere la final de Martie. Dacă ești și tu un fan al seriilor Shounen cu mistere, seria Moriarty the patriot ți se adresează. Nu m-am putut opri din citit datorită graficii care aduce un pic a Manhua. Citește articolul pentru link-uri către reduceri de 20%!

Cine a citit Murderer Llewellyn’s Enchanting Dinner Invitation poate fi îndrăgostit de descririle din Anglia. Podurile și cartirele sărace unde crimele sunt la ordinea zilei. Ei bine, poate recenzia de astăzi este mai mult o cronică. Apoi, voi vă veți da seama, dacă vă place sau nu poveste. Pe mine m-a fascinat tehnica și grafica. Însă nici poveste nu lasă de dorit. Hai să terminăm cu introducerea și să vă povestesc despre cele 8 cărți pe care le-am citit!

Recenzia manga Moriarty the Patriot

Acțiunea se petrece în secolul 19, Marea Britanie. Este secolul ăla în care sclavii nu aveau prea multe drepturi, Albert James Moriarty se împrietenește cu doi orfani adoptați de familia lui. Din păcate, poveștile lor îl fac să urască tot mai mult lumea în care trăiește și pătura de care aparține. Deci, Moriarty începe să-și dorească să schimbe lumea, iar orice schimbare vine la pachet cu un asasinat( sau mai multe).

Însă ce-i drept drumul lui nu este lin. El nu este un personaj tipic sau ceva în genul lui Light din Death Note. De fapt, intențiile lui bune sunt răsturnate de incidente. De exemplu, reușește să curețe puțin din corupția din Durham, dar nu are timp să se bucure. Wiliam, prietenul lui, este răpit de un gang. Apoi, stabilirea la Londra aduce un rival neașteptat care poate să îi devină prieten, pe Sherlock Holmes. Cred că deja am dat destul spoiler poveștii. Acum, haide să vorbim despre grafică!

Hmm, vă postez o poză care mi-a plăcut și sper că voi găsi și alte surse pentru colecția completă. Însă grafica este preferata mea, rotundă. Grafica Shojo este ascuțită și poate prea formală. În schimb, Moriarty și celelalte personaje sunt create după modele europene. Cine a citit seria întreagă poate să continue ideea cu multe detalii, dar eu pot spune doar că s-a păstrat ideea din Sherlock Holmes.

În mare ideea lui a fost să întinerească personajele ca să devină drăguțe și atractive, dar a păstrat hainele și locurile din cărțile cu detectivi. Aproape că te uiți la un film cu Mafia din timpul lui Al Capone. Mai ales că nu este colorată și are un aspect drăguț al pagini dat de griul cu care este colorată.

Nu este o poveste Shojo și pe fanii genului i-ar putea deranja această manga în care nu prea sunt povești de dragoste. Nu știu, dacă vor apărea mai târziu. Însă pe partea ei de Shounen această serie este bine scrisă. Cumpără folosind link-ul cât mai ține promoția!

Concluzie

Cărturești a adus încă o dată o serie manga completă la reducere. De aceea, îmi place să cumpăr de la ei (mai ales de când am puncte pe card). Desigur, există și Okian și alte site-uri similare, dar nici unul care să livreze așa repede. Voi puteți căuta și, de ce nu, să îmi dați feedback despre cât de repede ați primit cărțile și la ce preț. Ar fi util pentru comunitate să ne împărtășim experiențele. De aceea, vă invit la discuții pe grupul nostru de Facebook și prin formularul de Contact. Spor la citit și aruncați un ochi și pe celelalte articole!

Cărți pentru dezvoltarea personală :

carte recomandata pentru anxietate