Ce manga au mai apărut pe Mangaowls?

Ce manga au mai apărut pe Mangaowls?

Trei manga în scriere care conțin povești de dragoste și acțiune. Am folosit o singură sursă Mangaowls. Nu vă plac manga în scriere? Ce manga au mai apărut pe Mangaowls?

Personal, asta e o problemă și pentru mine. Îmi place să citesc, dar uneori în scriere poate însemna că manga are potențial de plictiseală. Uneori un succes comercial trebuie întreținut și asta înseamnă adăugarea de veverițe1 în text.

Sper că nu este cazul celor trei manga sugerate de mine. Shounen-nu doar atât. Suntem serii amestecate. Top trei pentru fete, dintre care unele manga pentru băieți.

Să începem recenzarea!

Sugar my Baby (# Link Mangaowls)

Sugar my Baby- Tsuno Natsume

Anul apariției: 2019

Nu există traducere

Număr de pagini: cam 40 PDF

Yaoi și un pic school life, Sugar my Baby este povestea perfectă pentru fanele Shounen Ai. Fiind în scriere, nu îmi dau seama ce este Yaoi în povestea aceea, dar poate mai târziu. Un student, doi studenți, mai mulți toți au vieți normale (până acum).

Însă nucleul textului este Naoya. Care leagă prietenii cu majoritatea personajelor. Ce se va petrece?

Nu știu nici eu, dar de abia aștept capitolul 4. Fiind fan Shounen Ai, apreciez că această manga nu are un conținut vulgar. Unele manga încadrate la Yaoi sunt pline de scene cu conținut explicit care apar anapoda în poveste.

Până la capitolul 3, această manga nu prezintă așa ceva. Îmi place cât de ușor se parcurge acțiunea, dar fanii manga serioase poate vor considera că cele trei capitole curg prea lin.

Însă, eu vreau să încerc Show not Tell!

# nu toate romanele grafice asiatice sunt manga. Manga?

Manga este creată dintr-o mixtură între arta japoneză ukiyo-e și stiluri străine de desenat, și a preluat forma prezentă la puțin timp după cel de-Al Doilea Război Mondial. Constă în principal din desene alb-negru, în afară de coperți și câteodată primele câteva pagini; în unele cazuri, este colorată integral. Manga-urile sunt desene realizate pe secvențe, așa cum sunt benzile desenate americane. Primele astfel de scroluri în care regăsim desene combinate cu text pentru a spune o poveste au apărut, într-adevăr, în Japonia medievală, însă erau lucrări produse pentru elite, nu pentru mase. Abia la sfârșitul secolului al XVIII-lea apar primele forme de manga.Manga-urile iau acum forma unor cărți pentru adulți unde textul era ajutat de imagini pentru a completa povestea. Aceste volume se numeau kibyôshi și cuprindeau o serie extrem de variată de subiecte și genuri cum ar fi umoruldramafantasy sau chiar pornografia etc. Aceste volume erau extrem de populare, însă, din cauza cenzurii impuse de guvernul japonez, kibyôshi dispar. Deși există multe asemănări între kibyôshi și manga, cele dintâi lucrări nu sunt considerate ca fiind singurul strămoș pe care îl are manga. Un strămoș mai direct al manga-urilor moderne sunt benzile desenate americane.

( sursă Wikipedia)

I became a System (# Link Mangaowls)

I became a System-  昕博承飞

Anul apariției: 2019

Nu există traducere

Număr de pagini: cam 20/ capitol PDF

Vă plac manga cu reîncarnări? I became a System este un început drăguț gen Death March. Un gamer super obosit plonjează în lumea jocului pe care îl joacă. Aici, însa, apare o prințesă și luptători. Ce se va întâmpla?

Este un desen super promovat în această manga. Prințesa pare ieșită din filmele chinezești cu arte marțiale. Însă, poate este un pic cam sugestivă manga aceasta.

Nu mă prind de ce apare scena cu prințesa în prosop. Poate ne lămurim în capitolul viitor.

Evoluția acțiunii este până acum furtunoasă o să fie cam greu de întreținut ritmul, dar poate avem de afaceri cu un scriitor talentat.

# nu toate romanele grafice asiatice sunt manga. Manhwa?

La fel ca manga japonez și manhua chinezesc, manhwa este puternic influențat de arta asiatică clasică și mai ales cea chinezească. Gravurile vechi ( xilografie ) din secolul X, foarte sofisticate, au fost folosite pentru diseminarea canoanelor budiste în rândul populației. În gravura coreeană Bomyeongshibudo (보명 십우도 / 普明 十 牛 圖), o vacă povestește o fabulă budistă. Pagina este împărțită în casete, iar imaginea, deasupra textului, îl ilustrează.

Suntem deja în arta secvențială specifică benzii desenate.

În perioada Joseon, arta coreeană se afirmă astfel:

  • Portretele pictate sunt calme și nu lipsite de umor. Această tradiție se regăsește în ilustrațiile copertelor de romane populare, postere și, ulterior, în primele benzi desenate.
  • Literatura înflorește. Poezii narative cântate ( Kasa 가사), romane populare ( Japga 잡가), pansori (판소리), dar și spectacole cu clovni, toate oferind un loc important narațiunii, neezitând să critice societatea. Aceste caracteristici le regăsim (importanța povestirii, critica societății) și în manhwa.

Portretele pictate sunt calme și nu lipsite de umor. Această tradiție se regăsește în ilustrațiile copertelor de romane populare, postere și, ulterior, în primele benzi desenate.Literatura înflorește. Poezii narative cântate ( Kasa 가사), romane populare ( Japga 잡가), pansori (판소리), dar și spectacole cu clovni, toate oferind un loc important narațiunii, neezitând să critice societatea. Aceste caracteristici le regăsim (importanța povestirii, critica societății) și în manhwa.

Prin urmare, manhwa sa dezvoltat sub o dublă influență: tradiție epică și artă picturală orientală bazată pe linie.

( sursă Wikipedia)

Bed and Breakfast (# Link Mangaowls)

Bed and BreakfastKat Honeytoast24

Anul apariției: 2019

Nu există traducere

Număr de pagini: incert

Nu este postat încă nici un capitol din această manga. Însă, mi se pare interesant conceptul.

Două personaje, băieți, par să aibă o relație. Ce se petrece?

Nu am găsit mai mult decât ce este postat pe Mangaowl, dar mie mi se pare că are un desen interesant și este color. Despre poveste, vă las un extras din prezentare.

Concluzie

Manga în scriere sunt ofertante. Nu simțiți că este entuziasmul ăla că va apărea duminică un capitol nou. Însă, uneori povestea este lungită nenatural și se strică.

Vă las cu articolul anterior și vă promit că toate sugestiile voastre vor fi luate în seamă.

Deci, voi ce manga în scriere ați citit?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *