Ce manga cadou îi cumperi unei fete care adoră desenul?

Fete Otaku- mai pretențioase decât băieții. Ce le cumperi cadou? Ce manga cadou îi cumperi unei fete care adoră desenul?

Sigur este un mister sau cel puțin era. V-am pregătit o serie de sugestii, plus un bonus pentru a-i livra cadoul perfect de Paște.

O manga de Paște trebuie să îndeplinească următoarele condiții: să aibă povestea aia care te prinde, să aibă un design drăguț, anime atașat și un ambalaj modern. Bonusul este o altă categorie.

Topul acesta conține cam trei manga pe care fetele le-au votat că perfecte de cadou.

Să începem recenzarea!

Legal drugs (# cadou modern)

Legal Drug– Clamp

Anul apariției: 2000-2003

Nu există traducere

Număr de pagini: cam 200 de pagini/ volum

Într-o lume aproape că a noastră niște oameni fac livrări pentru un magazin. Doar că ei nu livrează ouă sau lapte, ci fac diverse slujbe. De la furtul unei pisici, până la o aventură în amintire, Kazahaya Kudo descoperă că lumea lor e și mai ciudată. Este oare reală?

Nu putem știi, dar grafica este superbă. Dacă găsiți această manga, poate vă va deranja nesiguranța din povestire. Practic, povestea este bazată pe incertitudine. Finalul vine ca o clarificare, dar oare o veți cumpăra pe toată drept cadou.

Mi-ar plăcea să fie serializată ca anime în producția Bones, dar dorințele nu devin mereu realitate. Până atunci, avem o manga superbă.

Dăruiți-o într-un ambalaj cu termometre desenate!

De unde cumperi? Ce spun utilizatorii?

Legal Drug este o serie de manga de Clamp. Principalul artist în această serializare este Tsubaki Nekoi, fost Mick Nekoi. Este publicată în Japonia de Kadokawa Shoten și este publicată în engleză de Tokyopop, care a lansat în prezent 3 volume începând cu 2005.

( sursă Wiki, de cumpărat Amazon– preț 13 dolari)

Wasureyuki (# cadou emoționant)

WasureyukiShinobu Amano

Anul apariției: 2011

Nu există traducere

Număr de pagini: cam 38 de pagini/ volumul

O poveste emoționantă nu este neapărat super lucrată. De fapt cele mai simple povești sunt și cele mai relevante. De aceea, vă recenzez Wasureyuki.

Toată acțiunea se petrece în Japonia, iar protagoniști sunt Myiako și fratele ei. Deși, acest lucru este anunțat de la început, finalul ne va surprinde sigur. Când părinții lor divorțează, copii sunt separați. Printre tristețe și frica de schimbare, multe lucruri îi sunt revelate micuțului narator. Cum se va sfârși?

Manga este superb desenată, iar poveste merge mai mult pe sugestie decât certitudine. Ceea ce îmi place la această manga one-shot este maniera de scriere și întinderea. Practic, nu e mai lungă decât o nuvelă.

Poate nu veți aprecia o manga cu copii. Protagoniștii sunt copii și povestea este redusă la înțelegerea lor, dar acest aspect poate să nu fie neapărat deranjant.

Dăruiți manga cu o colecție de bilețele lipicioase Kawaii. Poate după ce veți citi, veți putea face liste cu lucrurile care într-adevăr contează.

De unde cumpărăm? Ce spun utilizatorii?

Miyako a fost dintotdeauna dependenta de Tomo, desi el sustine ca o uraste. De ce nu isi poate exprima sentimentele reale?

( sursă Romanga– nu am găsit preț)

Tokyo Ghoul (# cadou întunecat)

Tokyo Ghoul– Sui Ishida

Anul apariției: 2015

Nu există traducere

Număr de pagini: cam 208 agini/ volum

Superbă manga, prost anime. Cam asta rezumă experiența mea cu Tokyo Ghoul. Kaneki este un licean retras care cunoaște dragostea într-o zi. Doar că să te îndrăgostești de un Ghoul poate să dăuneze sănătății și viața lui Kaneki se va transforma spontan: cu sau fără Ghoul. Cum evoluează povestea de dragoste?

Grafica este pe departe cel mai bun aspect comun între manga și anime. Desenul se păstrează bine și este un punct comun între desenul ascuțit și cel Chibi.

Despre poveste, aș putea spune că are anumite lacune. Nu este vorba de inconsistență, dar pe alocuri unele lucruri nu sunt nici spuse, nici sugerate. Poate doar așa mi se pare sau poate din povestea lui Toka lipsesc detalii.

Cumpărați-o drept cadou horror. Glumesc puțin, e mai mult un Fantasy care se vrea SF, dar este mai mult o manga cu acțiune. Horror nu prea este.

Ce spun utilizatorii? De unde cumpărăm?

Seria îi are în prim plan pe „ghouli”. Aceștia erau monștri/spirite mitice (mitologia arabă), care se hrăneau din carnea oamenilor. Povestea de groază, care se împletește cu fantasticul întunecat se desfășoară în Tokyo, care e vânat de acești misterioși „ghouli” care devorează oameni. Aceștia sunt îngroziți de ghouli, a căror identitate este necunoscută. Un elev obișnuit de liceu, pe numele său Kaneki, se întâlnește cu Rize, o fată care la rândul ei este o cititoare desăvârșită, la cafeneaua pe care o frecventează. Încetul cu încetul Kaneki realizează că destinul său se va schimba peste noapte. Mănâncă și devino un monstru sau înghite-ți limba și păstrează-ți umanitatea!

( sursă Animekage– de cumpărat pe Okian– preț 35 de lei)
Bouns # Kawaii

Kawaii este o modă minion pentru fete. De obicei, o fată care adoră Kawaii este drăguță și manierată fiindcă ea apreciază estetica, nu moda.

De aceea, sunt câteva magazine cu obiecte minion care le-ar putea plăcea. Însă, nu sunt deloc ieftine. Prețurile variază în funcție de articolul ales, dar produse sunt din plin.

Dacă aveți bani de dat pe un cadou Kawaii vă sugerez următoarele site-uri: KawaiiNation, KawaiiBerryShop sau Totemokawaiishop.

Toate trei sunt scumpe, dar măcar livrează în România. Alte sugestii sunt Aliexpress, DHGate sau Joom.

Concluzie

Cam atât a fost și articolul de astăzi. Sper că v-am ajutat.

Vă las cu articolul precedent și vă întreb:

Care este lista voastră de cadouri?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *