Cele mai bune manga Shojo din 2020

Shojo este un gen manga potrivit perioadei acesteia. Cărți drăguțe cu povești ciudate și personaje feminine sunt de preferat când ești obosit de atâta învățat. Însă, 2021 a fost un an rău pentru manga. Majoritatea au fost anulate sau reprogramate la început de an. Vorbesc doar de cele urmărite de mine. Voi încerca să vă fac un top Cele mai bune manga Shojo din 2020.

Topul este deschis la îmbunătățiri și, poate la feedback-uri. O să încerc să public și link-uri către seriile originale, dar vor fii inevitabil în Engleza în care le traduc chinezii. După cum știți, chinezilor le mulțumim pentru traducerile din japoneză.

Dacă vă place Shojo, rămâneți atenți urmează un top cele mai bune manga Shojo din 2020. Un top subiectiv, dedicat vouă.

Să începem recenzarea!

Horymiya

Horimiya (Shojo, School Life- recomandare mea)

Horimiya este una dintre acele capodopere ale romantismului adolescentin (Glumesc, este doar o poveste de dragoste bună). Îți va plăcea singur desenul, dar și povestea prinde. Personajele sunt puternic conturate pentru un Shojo și poveștile de fundal sunt puternice.

Poate că povestea nu are elemente fantastice sau întorsături ale sorții, dar uimește prin simplitatea ei. Cu alte cuvinte, nu este o manga tău tipic shoujo, dar este perfectă pentru iubitorii de shoujo.

Kyouko Hori, o elevă de liceu uimitoare, are o poveste nu tocmai convențională. Părinții ei pleacă adesea din cauza locurilor de muncă pe care le au. Așa că ea trebuie să aibă grijă de fratele ei mai mic și de casă.

Între timp, Izumi este o persoană blândă, dar îl putem numi deocamdată Otaku. Ei se vor întâlni în afara școlii, însă sunt personalități total opuse. Unde îi va duce această nouă relație?

 beat

Skip beat (idee interesantă)

Dacă există un manga din această listă care este diferit de celelalte, atunci este Skip Beat. El este în mare parte un manga shojo din cauza unei idei diferite.

În general, oamenii ignoră această serie pentru că nu are recenzii bune. Însă, eu nu o cred o pierdere de timp. De fapt, mi se pare că are o idee originală.

Kyouko îl admiră pe Shou pentru care are anumite sentimente. Ea îl urmează la Tokyo pentru a-l sprijini. În timp ce el lucrează din greu pentru a intra în sectorul artistic, ea îl susține total. În curând află că Shou o vede ca o simplă menajeră. Asta declanșează intrigile provenite din dorința ei de răzbunare. până unde poate merge o femei rănită? Citiți și veți afla.

Poate desenul lasă un pic de dorit. Însă, veți regăsi elemente amuzante în această poveste. Poate chiar va compensa unele erori de desen și scriere. Până la urmă, Shojo este un gen de cărți pentru un public mai nepretențios.

Heroine

Heroine for hire ( nu recomand, dar este apreciată)

Desenul este unic și complex, dar nu mi-a plăcut. Mai ales că sunt fană Shounen și formele alea sunt străine mie. Părea mai degrabă incomplet. Însă, există o mulțime de scene frumoase care compensează acest stil ciudat de desen.

Intriga este drăguță, dar nu prea bine conturată. De obicei, când ai eroina puternică, ea are o personalitate mai puternică pentru a compensa celelalte personaje. Eroina de aici este incredibil de plictisitoare. Să fiu sinceră m-a impresionat mai mult prietena ei.

Nici personajul masculin nu excelează la capitolul personalitate. Însă, ideea drăguță salvează plictiseala. Ca Shojo povestea este un pic prea previzibilă și prea simplă.

Dacă te-ai plictisit, poate ar trebui să nu o mai citești. Însă, multe lume a apreciată pe MyAnimeList și asta o face specială. Fiecare cu preferințele lui.

Concluzie

Cam aici se oprește și articolul de astăzi. Shojo este un gen manga bun, dar mie îmi este străin. De aceea, am recenzat ce am citit recomandat pe MAL. Sper că le veți găsi utile. Unele mi-au plăcut.

Vă las cu articolul precedent și vă întreb:

Ce Shojo v-a uimit în 2020?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *