Cele mai faine 2 manga cu doctori nebuni

Cele mai faine 2 manga cu doctori nebuni

Filmele și serialele cu doctori sunt apreciate peste tot. De aceea, majoritatea publicului caută acum ceva noi. Cred că Cele mai faine 2 manga cu doctori nebuni sunt Young Black Jack și Dr Prisoneer. Poate este doar alegerea mea personală sau poate vă plac și vouă.

În fine, ce mai lipsește este un top al anime-urilor cu doctori. Asta ar fi interesant de văzut, este complicat să urmărești acest tip de seriale TV. Manga aduc povești noi, însă serialele cu doctori pendulează în același complex al iubirilor trădate.

În manga pe care o să vi le prezint, nu există povești de tip telenovelă. Însă, există în continuare povești secundare de dragoste. Până la urmă, trebuie să se plieze și ei pe public. Ce prinde mai bine ca o poveste romantică?

Cam atâta avea de spus. Să trecem mai departe.

Să începem recenzarea!

Young Black Jack

Young Black Jack

Young Black Jack

Anul apariției: 2015

Nu există traduceri oficiale

Număr de pagini:

Hazama Kuro este un student la medicină deosebit. El nu se teme de părerea medicilor care în ghidează și acceptă operații pe care nici un alt medic nu ar risca să le facă. Însă, nesupunerea poate avea urmări grave. Hazama călătorește în timp, printre meandrele unei istorii zbuciumate ce îl duce acolo de unde a pornit totul.

Să fii curat în ochii legii sau să fii angajat în tainele întunericului pentru a salva cât mai multe vieți umane? Asta este alegerea damnată pe care Hazama trebuie să o facă.

Manga este un fel de început pentru Black Jack. Practic aduce în discuție aceleași teme, dar le inserează într-o poveste de început pe care o spune Hazama. Astfel, înainte de a deveni Black Jack, el a fost uman. Deci, povestea este un lung șir al consecințelor care au dus la prezent.

Deși, seria Young Black Jack a apărut ulterior seriei Black Jack, ea se pliază la povestea personajului. Însă, există o problemă:

Deși, îmi place mai mult seria nouă. Nu pot spune că una sau alta este mai bună. Până la urmă, pe partea de poveste Young Black Jack este mai rapidă. Practic, Black Jack trece mai ușor prin evenimente și are răgazul să le explice. Young Black Jack are un ritm care nu face posibil decât un rezumat la fiecare episod.

Nu pot să spun că sunt fană a desenului din Black Jack. Prefer mai bine introducerea modernă a manga cu doctori. Hazama este mult mai interesant stilizat decât Black Jack. Însă, fiecare cu preferințele lui.

Recomand această serie tuturor fanilor serialului Doctor House. O să rămâneți surprinși să aflați că povestea lui Hazama este un fel de House mai rapid.

Ce spun fanii?

Acțiunea se petrece în anul 1968, axându-se pe situația unei societăți învăluite de războiul din Vietnam și de protestele studenților. În acea perioadă tulbură, un tânăr misterios cu păr.. ei bine, cu cap bălțat și cu o cicatrice pe față, este înrolat într-o școală medicală. Abilitățile sale nemaipomenite cu bisturiul fac multe minuni care nu trec neobservate. Această poveste arată cum acest tânăr și-a dobândit licența de medic și numele de Black Jack.

( sursă Animekage)
Dr. Prisoner

Dr. Prisoner

Dr PrisonerIshikawa Komatsu

Anul apariției: 2020

Nu există traducere oficială

Numărul de pagini nu poate fi estimate, manga este în scriere

Reiji este un criminal nebun? Reiji este un doctor un uimitor? Da, el este un doctor uimitor acuzat de două crime. Fiind transferat la un penitenciar de maximă securitate, el cunoaște o doctoriță începătoare. Povestea ei converge cu a lui, dar Reiji nu are chef să moară. Se vor mai întâlni după evadare lui? De ce salvează Reiji vieți?

De data aceasta, manga cu doctori este tot una cu manga despre criminali. Nu putem să-l credem nici pe narator, nici personajul în sine. Nimeni din acest anime nu este creditabil. Însă, tocmai de asta îmi place seria.

Show, not tell!! Regula de aur a scriiturii moderne este superb exemplificată în acest manga. Nu ni se oferă nici un prolog care să ne explice cum am ajuns în acel moment al povestirii. În același timp, nici personajele nu par să știe exact ce se va petrece.

Îmi place imaginația doctoriței. Practic, ea este un personaj haios, dar tragic. Ea observă toate schimbările din închisoare și înțelege că Reiji este un pic ciudat. Poate și de aceea, ilustratorul a făcut-o minionă. Fiind mai scundă ca Reiji, ea este mai puțin amenințătoare pentru personaj.

Desenul este superb, dar aș fi preferat să citesc manga color. Unele faze implică sânge și organe. Poate ar fi avut mai mult impact, dacă erau colorate. Însă, poate ar fi făcut poveste morbidă. până la urmă, fiecare cu preferințele lui.

Recomand această poveste tuturor fanelor Anatomiei lui Grey. Măcar așa poate renunțați la ultimul sezon pentru o poveste mult mai intensă.

Ce spun fanii?

Acest doctor este mult mai aproape de moarte decât oricine altcineva! Tensiune ucigașă copleșitoare. O acțiune plină de suspans în lumea medicală, pe care nu ați experimentat-o niciodată, ridică cortina!

( sursă Mangakalot)

Concluzie

Manga cu doctori nu încetează să ne uimească cu forme și povești noi. De la războiul lui Hazama Kuro, până la prizonieratul lui Reiji, lumea medicală este zguduită de suspans. Fie că alegeți o poeveste veche sau una în scriere, manga cu doctori sunt mai bune decât serialele americane cu doctori.

Sper că v-a plăcut articolul și vă las link către cel precedent.

Voi ce manga cu doctori urmăriți?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *