Cele mai faine 2 manga vechi și noi cu demoni

Cele mai faine 2 manga vechi și noi cu demoni

Vă plac manga cu demoni? Acest tip de manga este destul de comun. El face obiectul unui gen distinct(Demon), dar nu toate sunt drame. Cele mai faine 2 manga vechi și noi cu demoni sunt Yuyu Hakusho și Tales of Demons and God.

Astfel de manga sunt metafore ale problemelor noastre cotidiene. Chiar dacă personajul se luptă cu demoni, lupta cu sine este cea sugerată. Nu poți învinge demonii/ propria condiție, dacă nu te îmbunătățești pe tine.

De aceea, ador acest gen de manga. Dacă îți plac și ție, rulează cursorul în jos. O să vă recenzez în cuvinte cheie cele două manga.

Să începem recenzarea!

Yuyu Hakusho (# manga cu întreceri între demoni, # bunătatea și determinarea fac diferența)

Yuyu Hakusho- Togashi Yoshihiro

Anul apariției: 1993

Nu există traducere oficială

Număr de pagini: cam 200/volum

Cuvinte cheie: destin, întrecere, calități

Yusuke trăiește într-un oraș normal. Salvând un copil de la moarte, moare și primește o nouă șansă la viață.

Însă, a doua viață că mort-reînviat implică o putere și o responsabilitate nouă. El devine funcționar, sub un stăpân al spiritului. Ajutat de Kurama, Hei și alte personaje, Yusuke se va descoperi pe sine. Cum ajunge în turneu?

Manga este superb scrisă. Yusuke se dezvoltă pe parcursul manga. Lecțiile/ Temele prezente sunt efectul acțiunilor asupra celorlalți și a noastră, bunătatea, schimbarea care survine odată cu motivația.

Schimbările lui Yusuke vin pe fondul unor înfruntări. Probele sunt lupte ce se duc între personaje, dar și în interiorul persoanei personajului.

Yusuke este unul dintre personajele principale, dar nu este singurul. Kurama, Hei și Kurabara au propriile povești și dileme.

Nu îmi place dublarea în engleză a anime-ului. Manga este superb desenată și anime-ul este bun, dar dublarea are probleme.

Aș recomanda să analizați manga atent.

O recenzie anonimă…

Urameshi Yusuke, 14 ani, este unul din acei adolescenți problematici și violenți. Chiulește constant de la școală, cauzând probleme și bătându-se mereu. Într-o zi, însă, se sacrifică pentru a salva un copil mic. Moartea lui a fost neașteptată, mai ales din partea cuiva precum Urameshi Yusuke. Lumea de Dincolo nu este pregătită pentru el, deoarece nu s-au gândit niciodată că va face asta. Yusuke devine o fantomă și trebuie să parcurgă un proces pentru a reveni la viață. Yusuke este angajat de Koenma, fiul Regelui Enma, devenind un Detectiv al Lumii Spirituale. Pe parcursul călătoriei sale, lui Yusuke i se alătură Kuwabara Kazuma, un bătăuș local, precum și doi demoni, Hiei și Kurama, ex-criminali ai Lumii Spirituale.

( sursă Animekage)

Tales of demons and God

Tales of Demons and God- Mad Snail

Anul apariției: 2021

Nu există traducere

Număr de pagini: încă nu este terminată

Cuvinte cheie: toți se pot perfecționa

Un mahua chinezesc despre Ni Li care se reîncarnează în el din trecut. El își vede viața și nedreptățile care guvernau lume în care trăia el.

Orice lume are nedreptatea ei, iar Era of Darkness adusese și mai multă nedreptate. Ce aventuri interesante ne vor aștepta?

Manhua apare ca o legendă. Cei care nu au citit Death March vor considera stilul nou. Temele sunt diverse, dar se leagă toate de autoperfecționare.

Personajul mort și revenit, încearcă să își schimbe viața având cunoștințe despre cum s-au sfârșit viața lui.

El încearcă să își evite greșelile. Tendința lui de autoperfecționare este evidentă, dar oare știind cum vei muri te ajută să trăiești mai bine?

Recomand citirea acestei Manhua pentru o viziune mai bună asupra viitorului.

O recenzie anonimă…

Nie Li, unul dintre cei mai puternici invocatori de demoni în viața sa anterioară, aflat într-o poziție privilegiată, totuși își pierde viața în timpul bătăliei cu Împăratul Înțelept și cu bestia clasată în cele șase zeități, sufletul său a renăscut înapoi în timp înapoi în când are încă 13 ani. Deși este cel mai slab din clasa sa cu cel mai puțin talent, pe tărâmul sufletului roșu, cu ajutorul vastelor cunoștințe pe care le-a acumulat în viața sa anterioară, s-a antrenat mai repede decât oricine. Încercând să protejeze orașul care în viitorul viitor a fost asaltat de bestie și a ajuns să fie distrus, precum și să-și protejeze iubitul, prietenii și familia care au murit de asaltul bestiei. și să distrugă familia Sacră care și-a abandonat datoria și a trădat orașul în viața sa trecută.

( sursă Manganelo)

Concluzie

Autoperfecționare și bunătatea sunt două caracteristici esențiale pentru o persoană. Ele trebuie să vină din proprie voință pentru a fi integrate vieții și succesului.

Bogat este omul cu experiențe diverse, nu cel cu mulți bani.

Vă las cu articolul anterior și vă întreb:

Care este cea mai importantă valoare împrumutată din manga?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *