Cele mai faine 3 manga care au variante pentru gameri cu grafica bună


De mult timp, jocurile video celebre își găsesc adaptări în manga, mangua sau manhwa. Grafica și stilul de desen, împreună cu unele detalii ale poveștii, se conservă și se îmbunătățesc ca să ne oferea cea mai plăcută experiență. Îmi plac teribil de mult aceste adaptări. De aceea, vă prezint Cele mai faine 3 manga care au variante pentru gameri.

Tocmai de aceea, vă trec în revistă unele dintre cele mai reușite trei adaptări ale unor povești care există în jocurile video.

În topul meu, există un loc special pentru recenziile utilizatorilor. Până la urmă, orice lucru pe care îl facem este inutil, dacă nu se folosește cineva de el.

Pe lângă recenziile de la utilizatori, am să inserez unele link-uri utile. Așa doar, dacă v-a plăcut povestea și vreți să jucați sau citiți mai mult.

Cam atâta cu descrierea, să trecem la recenzat!

Togainu no Chi ( grafica superbă merită)

Grafica susține perfect povestea lui Akira și a celorlalți jucători de Bl@ster( un joc care implică lupte de stradă). Ei sunt recrutați dintre cei mai buni, ca să intre în IRA( un joc al Mafiei în care luptele sunt până la moarte) pentru a-l învinge pe ll Re și a asigura conducerea pentru o familie mafiotă rivală.

Ori, cel puțin asta crede Akira. Realitatea poate să fie mai neagră decât cea mai neagră ficțiune. Când intră în IRA, Akira devine încetul, cu încetul un joker aruncat de destin în locul nepotrivit. Ce va urma?

Jocul se bazează pe acest plot, dar finalul din manga poate fi schimbat. Cine câștigă poate să acceseze mai multe detalii. Manga se termină în cel ai abrupt fel.

Grafica din joc este asemănătoare cu cea din manga. Însă, în adaptarea anime, ea este ușor rotunjită. În general, jocul, manga și anime-ul au recenzii bune din partea utilizatorilor.

Vă inserez câteva:

A fost interesant acest episod. Ce adorabili sunt Akira, Shiki si Keisuke.Abea astept episodul urmator. Ma surprins acest anime.
Multumesc pentru episod.

hmmm. animeul asta e chiar interesant incepand cu primul episod

frumoasa melodia de la sfrsit multumesc

(sursă animekage)

Persona

O lume ciudată și oarecum mai puțin violentă decât cea din Togainu no Chi. Lumea din persona este însă un altfel de dictatură. Lumea aceasta este condusă de adulți deprimați care conduc adolescenți cu ceva probleme. Lumea are nevoie de eroi. Cine se va ridica?

Jocul este un role-play în care ai la dispoziție un număr relativ mare de personaje. Poți să le schimbi ca să afli povestea fiecăruia. Manga însă ne prezintă personajele pe rând și ușor alambicat. Fiind o manga ce încearcă o viziune de grup, Persona devine un labirint.

Grafica din joc este mai drăguță, manga și anime-ul  nu au grafica așa bine realizată. E probabil prima manga de genul ăsta pe care o urmăresc, dar nu este o alegere rea pe partea de poveste. Însă, voi puteți crede că inconvenientul graficii nu este așa important.

Vă inserez câteva recenzii de la utilizatori:

Persona: Trinity Soul este un serial de televiziune anime japonez. Este un spin-off al jocului PlayStation 2 Persona 3, care are loc la zece ani după evenimentele jocului. Produs de Aniplex și animat de filiala sa A-1 Pictures, serialul difuzat în Japonia pe Tokyo MX în perioada 5 ianuarie – 28 iunie 2008.

(sursă Wikipedia)

Assassin’s Creed

Assassin’s Creed nu e tocmai chinezesc? Dap, nu este! Însă chinezii au făcut un joc, o manghwa și adaptări în seriale animate după el, iar noi nu ne referim la seria de cărți originale.

Adaptările chinezești sunt adorabile, minione în general (față de personajele descrise în seria de cărți) și bine desenate. Povestea este cam aceiași ca în cazul cărților europene.

O lume fantastică în care se luptă două grupuri. Asasinul este cel care trebuie să se sustragă din vraja sentimentelor personale pentru a îndeplini scopul.

Crezul asasinului parcă îi este desenat în inimă. Cui îi mai pasă de omul din spatele armei? Grafica adaptării manhwa este superbă. Poate pe cei care adoră desenul mai ascuțit îi va deranja. Jocul, manhwa și adaptarea desenată nu seamănă între ele. Eu prefer manhwa.

Vă las câteva recenzii de la utilizatori:

Vikingii sunt bine-veniti, insa ucid seria Assassin’s Creed. Iar asta cred ca e ok!Cand am vazut pentru prima oara imagini din Assassin’s Creed Valhalla, am sarit la concluzii. Am crezut ca vor transforma vikingii inalti si musculosi in niste luptatori plapanzi care se bazeaza pe stealth. In plus, parea ca o sa vedem lupte cu nordici manuitori de lame ascunse. Am crezut eu multe. Jocul a venit insa ca un mare topor peste a mea moaca cand am vazut cat de visceral si dur a devenit Assassin’s Creed. Asta duce insa la o indepartare si mai mare de serie, iar unde Origins si Odyssey inca mai mergeau in contextul povestii originale, Valhalla pare ca s-a urcat pe long boat-ul viking si s-a dus departe.

( sursă zonait)
Concluzie

Cam aceasta a fost prezentarea de astăzi. Sper că v-am convins să jucați sau măcar să citiți.

Vă las cu articolul precedent și vă întreb:

Voi jucați jocuri video? Cum arată topul vostru?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *