Cele mai interesante 3 manga din 2021

Manga topurile se găsesc peste tot. Eu le prefer pe cele de pe MyAnimeList, dar nu ăsta e singurul site existent. Astăzi, voi folosi Mangaowls că să vă fac un Top Cele mai interesante 3 manga din 2021.

Topul este făcut în alte țări, dar multe manga mi-au plăcut. De aceea, vreau să împărtășești și tu experiența asta. Ar fi interesant să vedem și topuri românești ale manga favorite. Însă, ele se fac rar și doar de către site-ul Animekage.

Să lăsăm introducerea pentru a plonjat în top Cele mai interesante 3 manga din 2021.

Să începem recenzarea!

Attack on Titan

Povestea este cunoscută de mulți datorită popularitatea ei care rivalizează manga mai populare ca Bleach și Naruto. Manga este scrisă și ilustrată de Hajime Isayama și este aproape de sfârșit. Da așa e, este pe cale să se termine după un șir de unsprezece ani de publicări constante (prima manga tipărită fiind într-o revistă lunară în 2009, după care realizând potențialul pe care îl avea, a continuat. Vor fi lansate 34 de volume/ în total până pe 9 iunie 2021.)

Există o doză constantă de susapns, acțiune sângeroasă, imagini șocante și un stil de desen ușor brutal (excepție face varianta în care titanii purtau pantaloni). Titanii atacă oamenii în orașul închis în care au trăit timp de 100 de ani de pace. Trebuie să existe sânge și teroare, dacă aceste bestii atacă o umanitate ce nu își cunoaște planeta. În acest cadru, nimeni nu este ceea ce pare a fi – un prieten devine cu ușurință dușmanul și invers.

Această manga este un candidata perfect pentru o lectură de iarnă, atunci când aștepți fantomele Crăciunului trecut. Ea a vândut peste 100 de milioane de exemplare în întreaga lume

Deadman Wonderland

Manga a fost scrisă de Jinsei Kataoka, iar ilustrațiile au fost realizate de Kazuma Kondou. O lume bizară a devenit realitatea oamenilor în care au supraviețuit unui cutremurului devastator care a inundat majoritatea orașelor.

Manga este perfectă pentru adolescenți, deoarece personajul principal este un băiat de liceu de 14 ani. El ajunge pe nedrept la închisoarea misterioasă de tip cirkus, unde condamnații trebuie să se lupte din când în când până mor pentru a amuza un public sadic.

Nimeni nu știe dacă manga este considerată un Shonen sau un Seinen. Prima apariție a fost în 2008 în revista lunară de manga Shōnen Ace. Mai multe lucrări Dark Shonen sunt confundate cu Seinen. Manga și-a încheiat aparițiile în 2013 și a apărut un anime. Manga a vândut peste 108.000 de exemplare în întreaga lume.

My Hero Academy

Această manga cu super-eroi este scrisă și ilustrată de Kōhei Horikoshi. My Hero Academia este mai mult decât un clișeu. La început protagonistul nu are superputeri ajunge la o academie unde examenele sunt ușor violente. Ce va face el fără superputeri?

Stilul de desen, personajele colorate, toate vă invită să vă alăturați lor în căutarea eroilor de mâine. Personajele sunt structurate meticulos și sunt simbolice pentru anumite tipuri. Manga în Japonia sunt recunoscute și finanțate de stat, spre deosebire de benzile desenate Marvel.

My Hero Academy a fost serializat în Weekly Shōnen Jump, prima publicare a fost în 2014 și este încă în scriere. A fost de la început o serie manga de succes care a devenit o serie anime de succes. Începând cu aprilie 2021, a vândut peste 50 de exemplare în întreaga lume.

Concluzie

Așa se termină topul nostru. Dacă găsiți alte manga care trebuie citite, lăsați link pentru toți.

Vă las cu articolul anterior și vă întreb:

Cum arată topurile voastre?

2 thoughts on “Cele mai interesante 3 manga din 2021”

 1. Lista mea de manga… :

  1. Trash Of The Count’S Family
  2. The Beginning After The End
  3. Solo Levaling
  4. Overgeared (Team Argo)
  5. Slave B
  6. The Player That Can’t Level Up
  7. Blue Lock
  8. Ao Ashi
  9. Taming Master
  10. Kaifuku Jutsushi No Yarinaoshi
  11. My Dad Is Too Strong
  12. Immortal, Invincible
  13. Immortal, Invincible
  Acestea le urmăresc constant în weekend şi mă atrag mereu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *