Cele mai noi cărți cu crime în 2021

Cele mai noi cărți cu crime în 2021

Cărțile cu crime și mistere au ocupat mereu un loc important în biblioteca oricui. Atât de important încât nici o carte nouă din sezon nu poate fi ratată. Cele mai noi cărți cu crime în 2021 sunt greu de găsit. Fiecare are topul lui, dar o să vă prezint câteva interesante.

Însă, nu vă voi vorbi despre tiparul de carte modernă cu crime, ci despre tiparul de carte nouă cu crime.

Cărțile lui au fost traduse în multe limbi și constituie o carte nouă de citit sub pătură. Nu citiți în tren! S-ar putea să atrageți priviri indiscrete.

Să începem recenzarea!

secret place

The secret place de Tana French

Acest roman este un roman YA care prezintă un șir de crime inedite. Un băiat este găsit ucis pe peluza unui internat pentru fete, iar singurul indiciu este observat de Stephen Moran, detectivul.

El spune: „Știu cine l-a ucis”. Romanul este povestit pe jumătate din perspectiva detectivului care lucrează pentru a rezolva crima, iar cealaltă jumătatea ne este prezentată înainte de crimă din perspectiva unei adolescente de la internat.

Toate cărțile de mister, crime și suspans ale lui Tana French sunt pline de personaje bogat ornamentate cu epitete.

Locul acțiunii este descris în culori vii.

De aceea, îmi plac aceste romane. Ele merg pe regulă de aur Show, not Tell!. Sper să vă placă și vouă.

Six Suspects de Vikas Swarup

Am fost un mare fan al romanelor lui Vikas Swarup, care au fost ulterior adaptate în filme că Slumdog Millionaire.

Când am auzit că Swarup scrisese un mister de crimă, știam deja că mă voi bucura de el. În acest roman, jurnalistul de investigație Arun Advani încearcă să ajungă la motivul din spatele uciderii playboy-ului Vicky Rai, ucis la propria petrecere.

După cum sugerează titlul, Advani interoghează șase suspecți, toți oameni foarte diferiți cu motive diferite. Ceea ce cititorul deprinde din acest roman este o capacitate de explorare profundă prin prisma tuturor suspecților, precum și o viziune asupra Indiei contemporane.

Romanul este viu colorat și întreține suspansul Poate este un pic cam lung, dar nu vă va plictisi. Citiți împreună cu o cana de ceai verde.

The Cuckoo’s calling (# J.K. Rowling sub pseudonim)

Este seria Cormoran Strike pe care J.K. Rowling scrie sub pseudonim. Cărțile sunt la fel de bune precum am bănuit când le-am luat.

În acest roman, detectivul Cormoran Strike investighează sinuciderea celebrei actrițe Lula Landry. Desigur, descoperim repede că moartea ei nu a fost de fapt un sinucidere, ci o crimă.

Strike este încurcat în anchetă de tatăl lui care era star rock și al cărui faimă îi pune bețe în roată. Deși Strike este un personaj distractiv. Unii îl găsesc pe asistentul său Robin Ellacott cel mai realist.

Prietenia lui Strike și Robin se dezvoltă pe tot parcursul seriei, așa că îți recomand cu adevărat să începi cu această carte și să nu te oprești aici.Seamănă în abordare cu romanele clasice, dar poate fi doar părerea mea.

Concluzie

Cărțile din top nu sunt singurele, dar sunt cele mai bune citite de mine.

Vă las articolul anterior și vă întreb:

Voi ce cărți cu crime preferați?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *