Cele mai noi cărți cu povești de dragoste lansate în primăvara lui 2023

Carti noi de dragoste

Care sunt cele mai noi cărți cu povești de dragoste lansate în primăvara lui 2023 în librăriile din România?

De la această întrebare am început acest articol. În căutarea noastră am creat o lista cu acele cărți ce ni s-au părut interesant pe care o să le împărtășim cu tine în acest articol.

Lista se va completa în timp. Dacă aveți ceva cărți de dragoste lansate anul acesta, te rugăm să ne lași în comentarii sugestiile taleși e posibil să le includem aici.

01. Ultima carte de la Irina Binder

Autoarea relatează în acesta carte o poveste emoționantă și înduioșătoare desprinsă din realitatea zilelor noastre. Personajele veritabile care îmbină nuanțele iubirii și ale prieteniei cu pierderea, suferința si trădarea. Însă nu fără o lecție de viață și o doză de optimism pentru că tu să învingi demonii interiori sau prietenii falși.

Cartea se poate achiziționa online după data de 8 martie 2023.

Am scris o carte despre noi

Am scris o carte despre noi este un roman de dragoste

Poate revenim cu o recenzie a acestei cărți după ce punem mâna pe un exemplar și ne facem o idee.

02. Cobori la urmatoarea?

Maria si David sunt masteranzi la facultatea de jurnalism din Barcelona. Ea, o tânără cu aspirații mari spre viitor, apare în viața lui ca o lumina în capătul tunelului. Iar el un arogant cu o imagine de „bad boy”. Refuzul de a recunoaște dragostea îl vor face pe David să-și schimbe viziunile despre viață. În toată atmosfera de admirație, Maria a simțit o respirație în ceafă destul de enervantă.

Dacă și voi iubiți astfel de povești, pun la dispoziție aici linkul de unde se poate achiziționa :

Cobori la urmatoarea?

Cobori la urmatoarea? este o poveste reală

Aștept ceva comentari în secțiunea de comentari despre această carte.

03. Raluca Stancu lansează o carte noua

Te-am întrebat ce căutai în viața mea, dar probabil trebuia să întreb asta cândva, într-o seara de mai când amândoi eram tineri și liberi.

Povestea acestei cărți este puțin cam tristă, dar la final este o lectură despre o situație ipotetic reală. Ghici ce? Îmi plac astfel de povești.

Desparțirea

Desparțirea este o poveste pentru persoane mai în vârstă și trecute prin relați

04. Noua reeditare a romanului Adela

Aceasta este o carte reeditată în 2022 ce aduce o poveste a vremurilo de demult apuse. Modul veche de expunere a povestiri ne poartă în trecut.

Dacă nu ai citit-o încă, ar fi cazul să arunci o privire peste această carte. Din câte am observat, are un preț destul de rezonabil.

Adela

Adele este o reeditare

05. Noua carte scisă de Corina Lupu povestește viața a 2 orfani

„Uniți în suferință, cei doi copii își vor clădi viitorul prin visuri, sprijinindu-se unul pe altul. Încurajându-se reciproc ei trăiesc o frumoasă prietenie, care îi va ajută să depășească momentele grele ale existentei lor.”

Nu vreau să divulg nimic despre aceasta carte. Pentru că nu vreau să vă stric bucuria lecturii. Sper să pot să o achiziționez în curând și să am nițel timp pentru a o reciti.

„Destinul meu ești tu”

Destinul meu ești tu este o colecție de povești

06. Colecție de povești

Autoarea acestei cărți este Andreea Pîrlea. În roman ni se prezintă câteva povești de dragoste inedite.

Autorul descrie cartea astfel :

De mâna cu tine e un volum al iubirilor care depășesc granițele spațio-temporale și piedicile unor lumi care se luptă să înăbușe tot ce naște iubirea. Personajele cărții au realizat ca o clipă de iubire e de ajuns pentru a iubi o eternitate.

„De mana cu tine”

De mana cu tine are o copertă simplistă

07. Tibi Popescu scrie un roman despre povestea unei femei

Cartea este scrisă de un bărbat. Ea dezbate povestea unei femei moderne în societatea de azi. Descria lăsată de auto redă o idee despre ce conține cartea :

Femeia cu pantofi bej este un roman despre prejudecăți și invidie. Cartea prezintă pasaje de iubire, presărate cu teama și gelozie.

„Femeia cu pantofi bej”

Femeia cu pantofi bej mă pune pegânduri această poza

La achiziționarea acestei cărți, de la partenerul nostru, nu se plătește transportul.

08. Marinela Lungu lansează o carte despre existența omului pe pământ

EA nu mai crede în fericire și nici în puterea de a ferici pe cineva. A rămas cu sufletul naufragiat într-o iarna de demult. Deși prezentul pare să-i ofere tot ce și-ar dori un om: un loc de munca, o reputație, o casă, bani, o fiică, respectul celor din jur și viitorului. Totuși ea nu trăiește în acest prezent, ci în trecutul care i-a sfărâmat toate visurile. Nici măcar loc pentru dragoste nu mai e in inima ei.

Cartea este puțin mai specială. De aceea, ar trebui citită de persoane ce își pun astfel de întrebări.

„Rochie de zapada”

Rochie de zapada

09. Autorul Dănuț Ungureanu vine cu o poveste inedită

Nu doresc să intru în descrieri despre aceasta carte, ci doar las aici un pargruaf promovat de autor. Te va face curios așa cum m-a dat pe mine. Aștept impresia după citirea romanului.

Luăm această frumoasă, talentată femeie și-o prefacem într-o zeiță a imaginarului. Să schimbe tot ce atinge în capodopere și vorbele în cântece ale vieții. Voi sculpta din fildeș ființa așteptată. Voi fi Pygmalion.

Orgasmul Muzei

Orgasmul Muzei o carte despre ...

Concluzie

Momentan se termină aici lista. O să încerc să mai caut astfel de romane și să le promovez pe Cartea Noua pe măsură ce mai apar.

Dacă aveți sugestii de alte cărți de acest gen ce apar în 2023, vă invităm să ne scrieți pe E-mail prin secțiunea CONTACT sau pe grupul nostru de Facebook.

Vă mulțumim pentru timpul acordat! Nu uitați că aveți la dispoziție și celelalte articole din blogul nostru.

Cărți pentru dezvoltarea personală :

carte recomandata pentru anxietate