Evoluția lui Bam din „Tower of God” dintr-o foaie goală într-un om

Zapând printre paginile de internet am găsit o serie ciudată, Tower of God. M-a fascinat idea prezentată și acțiunea, dar am pierdut noaptea citind-o. Vom urmări Evoluția lui Bam din Tower of God dintr-o foaie goală într-un om.

Bogăția temelor abordate și faptul că Bam este o ființă de hârtie care se umple cu conținut. Însă ar fi câteva motive că să citiți această manga.

Cine este autorul? SIU este acronimul lui Lee Jong-hui despre care nu avem prea multe informați. El este un autor sud coreean.

De ce am ales această manga? Este o manga complexă, prezentând o psihologie unică. Fiecare personaj are o puternică motivație. Inocența lui Bam ar trebui studiată. Din această tehnică de dezvoltare a personajelor ar putea fi dezvoltate fire narative unice.

Tocmai pentru cele explicate mai sus. Fiind fără prea multe cunoștințe Bam reprezintă un tip imaculat. Să studieze psihologia lui e un mare plus.

Astfel, vei putea să creezi personaje mai realiste sau să ai o imagine de ansamblu asupra evoluției. Plus, vă fac recenzia ca să nu pierdeți o noapte pe o manga care nu vă place.

Să începem recenzia!

Tower of God

Tower of God- SUI

Anul apariției: 2019

Traducerea mea: nu există traducere

Număr de pagini: cam 288/volum

Bam și Rachel trăiesc într-o lume care stă la baza unui Turn. Într-o zi, existența lor este schimbată de dispariția lui Rachel. Bam pornește într-o aventură în Tower of God pentru a o găsi pe Rachel. Va reuși oare?

Manga este potrivită pentru toate categoriile normale de public (13+).

Temele abordate sunt șmecheria. God nu este descris ca o entitate, iar lumea lor ciudată este ca un labirint.

Cam astea sunt două teme mitologice, plus motivul stelei pe care Rachel îl aduce în prim plan. Îmi place acțiunea acestei manga. Rar vezi un flash back așa bine inserat. Bam are amintirile descrise prin faze simbolice care nu plictisesc.

Nu îmi place maniera de desen. Poate este doar o părere subiectivă, dar o manieră mai puțin rotunjită ar fi mers mai bine.

Recomand manga studenților la psihologie, litere și istorie. Ei pot examina cel mai bine poveste și crea lumi noi după acest model.

Vă las o recenzie alternativă

Tower of God spune povestea unui băiat numit Al 25-lea Bam, care-și petrece majoritatea vieții închis într-un Turn vast și misterios, alături de prietena lui apropiată, Rachel, care-i ține companie. Când Rachel intră în Turn, Bam reușește să deschidă și el o ușă și dă nas în nas cu provocările fiecărui etaj al turnului în timp ce încearcă să-și găsească prietena.

(animekage)

Concluzie

Tower of God este o poveste simbolică a omului care visează să-si depășească condiția. Bam nu este prea pregătit, dar este hotărât și predestinat.

Împotriva acestor caracteristici nimic nu poate interveni.

Vă las cu articolul anterior și vă invit la un top trei manga cu creaturi demonice.

Vă plac manga cu zei?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *