lucrare

Introducere lucrare de licență (Sfaturi, Exemple și Aplicații utile)

Introducerea la lucrarea de licență este cel mai important capitol. Ea trebuie să cuprindă schematic toate Metodele și resursele folosite pentru a scrie restul lucrării. Vrei să știi cum să scrii bine acest capitol? Eu îți voi oferi câteva sfaturi, o să includă exemple și aplicațiile utile folosite de mine când îmi iau scris lucrarea de licență.

Da, există aplicații online care te pot ajuta să citesc corect dar și rapide. Apoi, mai ridic să câteva trucuri ca să scurtezi corvoada refrazării și corectării continuă lucrării.

Citește articolul de azi pentru mai multe detalii!

poza

Sfatul 1: Începe mereu cu motivația.

Introducerea trebuie să cuprindă un peisaj în care să spui de ce ai ales temă. De regulă ar trebui să fie un paragraf de vreo șase sau opt rânduri. Însă nu ești condiționat la un răspuns standard poți fi creativ.

Unul dintre exemplele posibile poate să sune cam așa:

Mitologia și studiul miturilor conectează omul modern cu începuturile gândirii. De aceea, am ales să aprofundeze acest domeniu. Lucrarea mea este rezultatul pasiunii pentru lectură și psihologie. Este un răspuns simplu, exemplu de motivație pe care o puteți aborda. Desigur poate îți pui și mai creativi.

(exemplu)
scris

Sfatul 2: Citează îți coordonatorul în definirea metodei.

Acest lucru la moțat pe pielea mea când scriam lucrarea de licență.

Coordonatoarea mea îmi a întors lucrarea de patru ori. Nu înțelegeam ce voia să spună prin: dacă vrei să te coordonezi singură.O colegă mi-a văzut lucrarea și mi-a spus că nu îmi citasem deloc coordonatoare.

De regulă, în introducerea la lucrarea de licență ar trebui să o văd citați coordonatorul. De regulă, ar trebui să folosiți metoda de studiu a domeniului pe care observați ca fiind recurentă. Dacă lucrarea voastră este pe mituri, nu veți folosi resurse din domeniul psihologiei. De fapt, dacă studiați la Litere, evitați asocierile dese cu Freud și psihanaliză.

Dacă sunteți de Psihologie, faceți tocmai contrariul: Evitați asocierile cu literatura beletristică.

licenta

Sfatul 3: Bazată pe pe aplicații utile Android sau web.

Dacă ai terminat să definești metodele, ar fi mai simplu să îți instalezi Mendely pe calculator.

Este aplicație care consumă foarte puțin, dar care scutește minute în șir de scris la bibliografie. Tot ce trebuie să faci este să iei cărțile necesare în pdf.Apoi le introducem biblioteca Mendely și (când ai nevoie) poți folosi butonul de citat. Vei selecta cartea, pagina și gata.

Mendely citează în sistem american. Deci, discută cu coordonatorul tău despre asta. Dacă vrea alt stil de citare, vei fi nevoit să folosești altă aplicație utile pentru scopul tău.

lucrare

Sfatul 4: Menționează câteva cărți pe care le folosești.

După definirea metodei, tu ar trebui să menționezi câțiva experți din domeniu. Cum în definire ai ales să împrumuți metoda coordonatorului sau să crezi o metodă de analiză bazată pe alte lucrări citite, acum e momentul să menționezi acele lucrări.De regulă, folosești Mandely și comentezi un pic citatele alese. Însă, poți să menționez doar autorii și câteva idei.

Concluzie:

Introducere pentru licență trebuie se respectă normele de redactare. Un sfat: Nu uita să fii creativ! Până la urmă, cercetezi domeniul de foarte puțin timp și nu ai autoritate. Respectă cele trei condiții! Lucrarea ta va fi acceptată din prima.

Dacă aveți alte dificultăți, lăsați mesaje în comentarii și promit că în 48 de ore voi veni cu un articol care să vă ajute. Aveți un alt articol util (aici) până data viitoare.

Bibliografie:

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *