Junji Ito’s cat diary- o poveste comică despre pisici motive să citești o manga cu pisici

Junji Ito este o descoperire nouă pentru mine. Pe lângă Uzumaki și Tomie, autorul are și manga mai simpatice. Junji Ito’s cats diary- o poveste faină cu pisici este o nouă achiziție bună pentru cutia mea cu manga. Am descoperit-o recent la o librărie, dar m-a fascinat din prima. Vă prezint doar Junji Ito’s cat diary- o poveste comică despre pisici motive să citești o manga cu pisici.

Îmi place atmosfera surprinsă. Mai ales că simpatizez cu A-ko și pasiunea ei pentru animale de casă. Până la urmă, fiecare crescător de animale de casă va înțelege sincer acest personaj. Orice animal ai avea, tot ca A-ko vei acționa- vei mări familia cu două animale.


Junji Ito este la fel de întunecat ca om cum sunt manga scrise de el? Nu, Junji Ito din această manga este doar un alt om mai ciudat. Însă, orice animăluț are darul de a se plia pe comportamentul și fricile familiei lui. De aceea, Mu și Yon par să simpatizeze cu acest ciudat stăpân al casei.


La final de capitol, Junji Ito răspunde întrebărilor de la fani. Ei întreabă multe lucruri ciudate. Profesia lui Ito este cea care m-a frapat. Citind manga scrise de el, nu aș fi ghicit că se ocupă cu asta.


De ajuns cu partea introductivă! Să trecem la elementele care fac povestea deosebită!

recenzie

Scurtă recenzie

Junji Ito’s Cat Diary: Yon & Mu- Junji Ito

Anul apariției: 2009


Nu există traducere oficială


Număr de pagini: 126


Junji Ito se mută într-o casă nouă cu logodnica lui, A-ko care iubește pisicile. Ce să facă un cuplu stabil după mutarea împreună? Să crească relația luând un animal. Așa că A-ko nu stă pe gânduri- pune întrebarea care îl sperie pe J-sensei:


Preferi câinii? 

( extras din manga)


El nevrând să o supere schimbă subiectul. La câteva zile distanță, încep să vină pachete pentru pisici. Junji Ito află că Yon, pisica lui A-ko, vine să locuiască cu ei. Va reuși autorul horror să se adapteze?


Poate da, poate nu? Însă, manga este desenată drăguț. A-ko pare scoasă din Tomie, iar ochii terifiați sunt, de data asta, amuzanți. Nici Yon nu este scutit de o față înfricoșătoare.
Nu cred că fanii Shounen ar aprecia această poveste. Este ușor prea obișnuită pe lângă castelele și luptele din Naruto. Desenul este drăguț, dar nu vă va fascina neapărat. De fapt, se centrează pe pe poveste, nu pe desen. Iar povestea pare chiar autobiografică.


Vă las o altă recenzie ca să vă ajute și trec la motivele pentru care manga este specială. Vă las și link către serie.

Bună, pisicuțo! Maestrul manga de groază Junji Ito prezintă o serie de povești care cronicizează încercările sale reale și necazurile de a deveni proprietar de pisici. Junji Ito, în calitate de J-kun, a construit recent o nouă casă și și-a invitat-o pe A-ko, să locuiască cu el. Nu știa puțin … viitoarea sa soție are o pasiune neașteptată – Yon, o pisică de casă cu aspect teribil și Mu, o adorabilă pisică norvegiană de pădure. În ciuda faptului că este adorator de câini, J-kun se trezește stăpânit de ciudățenia lor drăgălașă și astfel începe lupta sa comică pentru a câștiga afecțiunea noilor săi prieteni.

( sursă Cărturești)
junji

#1 E Junji Ito cum nu l-ați mai văzut

Autorii horror mereu mi-su dat impresia unor spiriduși ciudați ce scriu pe coli A4. Nici eu nu mă exclud. 
Însă acest personaj, Junji Ito, duce o viață destul de normală cu iubita lui. Chiar și cu desenele un pic exagerate, povestea redă realitățile oricărui cuplu logodit.
Deci, altă manga scrisă de el nu se aseamănă cu aceasta. Tenebrele sunt mediul lui, dar aici iese din convențional.


#2 Pisici


Pisicile sunt animale de casă preferate de mulți. Fanii acestora vor citi manga cu plăcere. Până la urmă, este o poveste drăguță despre relaționarea cu animalul tău de casă.
Deci, nu o ratați. Poate o citiți când pisoiul vostru toarce pe picioarele voastre.

pisici

Concluzie


Junji Ito este un autor de manga Horror, dar nu se rezumă doar la acest gen. Există mai multe motive pentru care să citiți cartea:

  • Pentru a vedea o ipostază nouă a autorului.
  • Pentru o poveste drăguță cu pisici.
  • Eu sper să vă fii tentat.

Aveți alte articole aici și vă întreb:


Vă plac manga despre animăluțe de casă?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *