naner manga

MANGA

Vrei să fii la curent cu cele mai noi manga? Cartea Nouă a creat o categorie în care prezintă manga noi și clasice. Însă nu ne oprim aici, vom recenza și manhwa. Toate articolele sunt însoțite de linkuri către site-ul unde puteți citi cartea voastră preferată.

CE ACOPERĂ ACEASTĂ CATEGORIE?

Înțeleg că manga și manhwa sunt genuri bazate pe un cod de scriere. De aceea, noi îți vom prezenta subiectul și impresia pe care ne-a lăsat-o textul. Astfel, această categorie se adresează Otaku, dar și celor care abia încep să citească.

Această categorie se referă la tot ce ține de romane grafice asiatice. Practic, noi vom avea articolele de mai multe feluri: recenzii, topuri, știri, cronici și alerte de update pentru edițiile mai lungi.

Această categorie seamănă într-o măsură cu cea despre Cărți. Însă maniera scrierii poate fi ușor subiectivă. Fiecare are un gen de manga/manhwa preferat. De aceea, putem să avem mai multe articole despre cărți dintr-un gen sau altul.

O să includem și datele tehnice. Ele sunt importante pentru a identifica seria mai ușor. Unde vom putea, vă lăsăm link către pagina autorului că voi să puteți citi și alte cărți scrise de el sau ea.

CONCLUZIE

Vă invităm deci să zăpați printre articolele noastre. Sperăm să vă aducem cele mai bune articole. Dacă vă plac articolele, ne puteți lăsa comentarii. Dacă nu, așteptăm feedback constructiv în comentarii, pe Facebook sau pe mail.

Update la această categorie se va face săptămânal, dar poți fi primul care află când prin abonarea la newsletter-ul nostru.


Articole despre mangaPROMOȚII și SPONSORI


| Copyright© Echipa Cartea Noua | All rights reserved | 2022 |