Noi romane apărute în primăvara lui 2023

povesti de primavara

2023 a început cu câteva surprize. Dacă ești fan al experiențelor noi, unice și surprinzătoare, noi am pregătit un top cu noi romane din primăvară lui 2023. Citește și comandă ce îți place!

În acest articol nu avem restricții de gen. Am ales cărți din toate genurile de autori noi și consacrați. Așa că ținem pasul și cu editurile. Unele cărți sunt deja disponibile doar la comandă. Așa că să nu mai lungim introducerea!

01. Ce descoperă Sage?

„După ce a încercat să evite întâlnirea față în față cu trecutul dureros, Sage descoperă alături de Luca puterea vindecătoare a iubirii adevărate. Va putea să își înfrunte agresorul, pentru a începe un nou capitol în care frica nu există? Volumul Frica este o adevărată furtună de emoții. Sfârșitul unui coșmar, la capătul căruia Sage va afla că adevărul, curajul și iubirea sunt singurele arme împotriva fricii de trecut.”

Această carte este nouă și se poate achiziționa doar la comandă.

FRICA NU EXISTĂ

02. Rezerva

Cartea aceasta este scrisă de prințul Harry. Ea a produs o mulțime de articole în presa internațională. Jurnaliștii s-au legat de tot felul de aspecte din această carte. Însă viața prințului continuă să se scrie. Din această cauză, cartea a stârnit curiozități și se vinde destul de bine.

„Una dintre cele mai impresionante imagini din secolul trecut înfățișează doi băieți, doi prinți care merg în urma sicriului mamei lor, în timp ce întreaga lume îi urmărește cuprinsă de tristețe – și de teamă. După ce Diana, Prințesa de Wales, a fost condusă pe ultimul drum, miliarde de oameni s-au întrebat ce era în mintea și în sufletul lor – și cum avea să fie viața lor mai departe.”

„Rezerva”

03. Totul începe cu noi

„Colleen Hoover este autoare de bestselleruri care au ajuns pe primul loc în topul New York Times. A scris 22 de romane și povestiri scurte. Cărțile ei se încadrează atât în categoriile New Adult și Young Adult, precum și în categoria thrillerului psihologic.”

Romanul Totul începe cu noi le oferă cititorilor o incursiune în trecutul lui Atlas. Pe măsură ce se scrie, descoperim că Atlas și Lily își redescoperă legătura și reaprind flacăra dragostei din adolescență. În același timp, sunt nevoiți să aibă de-a face cu fostul soț al lui Lily. Ryle, un bărbat impulsiv, crede că Atlas e unul dintre motivele destrămării căsniciei sale.

Totul începe cu noi

04. Viața complicată a lui Oona Lockhart

„Curând, Oona descoperă că, anual, în noapte de revelion, va călători, aleatoriu, în timp. Cine va fi oare anul următor? O mare filantroapă? O călătoare prin toate colțurile lumii? Soția unui bărbat cu care nu a făcut cunoștință încă? În situații și medii diferite, de vârste diferite, dar mereu aceeași, așa este Oona Lockhart. Aceasta este viața ei complicată, surprinzătoare și de-a dreptul magică.”

MARGARITA MONTIMORE este autoarea romanelor Asleep from Day și Oona Out of Order (2020; Viața complicată a lui Oona Lockhart, Nemira, 2022). După ce a studiat scrierea creativă la Emerson College, a lucrat mai bine de un deceniu în domeniul editorial și în companii de social media, înainte să se hotărască să se dedice scrisului. Născută în Ucraina sovietică și crescută în cartierul newyorkez Brooklyn, ea locuiește, în prezent în New Jersey, împreună cu soțul său și cu câinele lor.

„Viața complicată a lui Oona Lockhart”

05. Cealalta domnișoară Bridgerton

„Independentă și aventuroasă, Poppy Bridgerton nu se va căsători decât cu cineva la fel de inteligent ca ea, care să îi împărtășească pasiunile. În vreme ce se află într-o vizită la o prietenă din Dorset, Poppy descoperă cu încântare comoara unor pirați, ascunsă într-o peșteră. Încântarea i se transformă în groază când doi dintre pirați o răpesc, o duc pe vasul lor, pregătit să plece, și o închid în cabina căpitanului.”

„Cealalta domnișoară Bridgerton”

06. Dincolo

Ce se întâmplă când murim? O zecime din oamenii a căror inimă se oprește raportează o experiență la limita morții (ELM). Povești despre lumină, tuneluri și persoane dragi au tot fost spuse – și contestate – încă din vechime. Dar când pacienții au început să descrie evenimente pe care nu le putea respinge pur și simplu, doctorul Bruce Greyson a început investigațiile.

„Dincolo”

Concluzie

Desi aceste romane dezbat tematici diverse, reușesc să atragă atenția cititorilor interesați și să aducă o noutate în lumea cititorului.

Sper să placă recomandările mele și să vă umple timpul liber cu o lectură plăcută.

Cărți pentru dezvoltarea personală :

carte recomandata pentru anxietate