Pretty Nostalgic- Cum era viața în trecut

Pretty nostalgic sat de munte

Există unele filme noi inspirate din trecut. Unele te pot captiva prin prezentarea unei vremi pe care nu o cunoști. De aceea, tema noastră este Pretty Nostalgic- Cum era viața în trecut?

Pretty Nostalgic e o carte sub forma unei broșuri în care viața simplă este evocată prin poveștile unor femei din alte timpuri. Cartea este scrisă de o asociație.

Cine sunt autoarele? Din păcate nu am găsit date despre ele. În viitor spre că vom avea un update la acest articol.

V-am convins să dați o șansă acestei cărți?

Dacă nu pentru povești, măcar pentru rețetele cu iz rural. Un curry bun și o limonadă cu turmenic mă fac să cred că avem ce învăța din trecut.

Să începem recenzarea!

Pretty Nostalgic

Pretty Nostalgic- Nicole Burnett

Anul apariției: 2016(THE HISTORY PRESS)

Traducere: nu are

Număr de pagini: 112

Autoarele surprind viața femeilor din Europa. Printre poveștile englezoaicelor care au trăit în India. Vechile obiceiuri și metode de craft se împletesc într-o ediție drăguță.

Nu-i așa că vi se face dor de o tocană de iepure? Fiind o carte non-fictionala nu prezintă decât ce este marcat în prefața. Bunica voastră ar aprecia să o citiți împreună.

Îmi place liniștea stilului de viață promovat. Deși nu înțeleg aceea vreme, desenele și tutorialele ne introduc în atmosferă. Cum spune Jim Rohn:

Stilul de viaţă înseamnă în primul rând stil. Iar stilul este o artă – arta de a trăi. Nu poţi cumpăra stil cu bani. Nu poţi cumpăra bun gust cu bani. Cu bani poţi cumpăra doar mai mult.

(Jim Rohn)

Ce nu mi-a plăcut? Poate unele idei promovate sunt prea idilice. Vremurile descrise sunt idealizate în fața celor actuale. Realități sunt de mult timp apuse, deși prezintă încă interes. Uneori ajunge la concluzia altor autori:

Nu este de fapt prea greu să înveţi arta de a trăi. Chiar şi oamenii cu mijloace modeste pot avea un stil de viaţă rafinat. Pur şi simplu trebuie să economisească ceva din banii de apă minerală pentru a cumpăra o sticlă de vin bun. Sau să nu mai meargă la cinema şi să se ducă la teatru. Sau să economisească bani tot anul pentru a se putea duce într-o excursie în străinătate ori pentru a-şi cumpăra o operă de artă.

(Jim Rohn)

Recomand cartea însă pentru toți cei interesați de un stil de viață simplu. Este foarte utilă prin sfaturile ei. Vă invit la un film clasic care redă timpurile de atunci:

Concluzie

Așa închei articolul de astăzi. Dacă vreți să explorați simplitatea, poate cărțile de dezvoltare personală combinate cu stil de viață ar conferii soluții aplicabile în viața. Vă invit să citiți și articolul precedent.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *