Top 1 anime diferit cu asasini: „Blade & Soul”

Ok, îmi plac manga cu asasini, dar recent am găsit jocul ăsta drăguț Blade&Soul. De aceea, fac un top inedit: Top 1 anime diferit cu asasini: Blade&Soul.

Motivul ar fi multitudinea de serii cu asasini care sunt disponibile pe internet. Practic, orice latură a asasinului a fost explorată deja. Fie ele serii comice, darmatice sau doar serioase, manga cu asasini există de mult și evoluează în timp.

Însă seria Blade&Soul este diferită. Aici nu mai vorbim de mafie sau asasini creați de om. De fapt, mitizăm asasinul și îi oferim un nou scop. Cum peste tot există o ordine, scopul vieții asasinului devine găsirea umanității pierdute.

Cam ăsta e mitul predominant în Blade&Soul. Lecția pe care ne-o explica Alka este legată de faptul că nu ne nnaștem oameni, ci devenim oameni. Deci, sunt niște produse ale mediului în care trăim.

V-am convins? De aceea, vă prezint această serie anime, pentru că este diferită și aveți multe de câștigat găsind alte variante ale aceleiași probleme.

Cine știe? Poate vreți să scrieți un roman cu asasini și aveți nevoie de materiale. Sau poate aveți o curiozitate din personală din psihologie.

În orice caz, începem recenzarea!

Top 1: Blade&Soul

Scenatist: Atsuhiro Tomioka

Anul apariției: 2014 (Sentai Filmworks)

Gen: Acțiune, Aventură, Arte Marțiale, Fantezie

Când, într-un ținut aproape antic, o asasină își începe călătoria pentru a obține răzbunarea, ceva trebuie să se schimbe.

Alka va pleca în căutarea lui Jin, însă în călătoria ei ajunge să se cunoască. Uneori asasinul nu este făcut doar să ucidă, ci și să își caute latura umană. Va reuși Alka să termine cu bine această călătorie?

Există numeroase scene din asasinate și lupte, dar ele sunt figurative și nu dernajază. Poate ar trebui să nu citim cartea când avem sub 13 ani.

Mi-a plăcut maniera de desen și modul în care evoluează personajele. Alka este autentică, autistă și centrată pe îndeplinirea oricărei slujbe primite. Însă, felul în care ea este descrisă și evoluția ei sunt subtile.

Nu mi-a plăcut evoluția lui Jin. Ea nu este la fel de bine descrisă, deși este personaj principal (antagonista 1). Jin nu evoluează și apare mult prea rar, deși este prim antagonsită.

Cu toate astea, seria merită vizionată pentru maniera de desen și poveste personajului principal. Aș fi apreciat o poveste de fundal mai detaliată pentru Jin, dar nu este o inconsistență pentru text.

Recomand această manga studenților de la psihologie și litere, dar și pasionaților de manga despre probleme psihologice.

Vă las o recenzie la joc…

Îmi plac MMORPG-urile. Și șansele sunt și dumneavoastră dacă sunteți interesat de o revizuire a Sabia si Sufletul, NCSoft a lansat recent MMO de acțiune.

Este greu să ai încredere în revizuirea unui MMORPG mai puțin de o lună după lansare, ci doar pentru că Sabia si Sufletul este nou în America de Nord și Europa nu înseamnă că sunt nou în acest sens. Cinci luni pe versiunea chineză, două luni pe Taiwan, și prin versiunea NA / UE beta și lansat până acum – cred că am fost la el destul.

NCSoft sa așezat pe versiunea jocului destul de mult încât jucătorul MMO mediu l-a uitat, iar cei care au vrut să joace cel mai mult au dat deja o lovitură în alte regiuni. Dar cumva suntem aici: Sabia si Sufletul este în NA / UE – și a ieșit de aproape o lună, nu mai puțin! Aș minți dacă aș spune că acest lucru nu a fost MMO-ul meu preferat pentru ultimii ani, dar Sabia si Sufletul nu este perfectă. Stilul său grafic și de joc sunt foarte diferite de cele mai multe MMORPG-uri dezvoltate în vest. Este distinctiv coreeană, pentru mai bine sau pentru mai rău.

(sursă ll4ll)

Conclusion

Un manga cu asasini poate fi scris din mai mutle perspective. Una, cea descrisă, este o încercare bună de abordare a problemei. Deși, seria este bazată pe genul Fantezie, profunzimea temelor este uimitoare. Poate uneori, poveștile de fundal sunt exagerate, dar sugestia oferită este puternică.

Cine știe? Poate manga mai profunde ar fi relevante acestui domeniu sau poate povești cu un trecut mai profund. Nu ar fi fost rău să apară mai multe scene de flash back.

Blade&Soul este un exemplu de anime bazat pe sugestie. Sugestia că orice ființă se poate schimba. Schimbarea este în natura noastră. Singurul moemnt în care nu ne mai schimbăm este când murim. De aceea, poate ar merita vizionat anime-ul.

Vă las cu articolul anterior despre personajele negative din Naruto și vă întreb:

Ce manga cu asasini ați mai citit?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *