Top 2 manga Yaoi de citit mâine

Vă place Yaoi? Aceste manga explicite pot fi captivante. Dacă vreți să rămâneți comectați cu noutățile, Manganelo vă ajută. Manga, Mahwa și Mahua sunt la fel de interesante pentru un Top 2 manga Yaoi de citit mâine.

Acest top urmărește mai mult relațiile sentimentale, nu cele fizice. Deci, nu este Hentai, dar nici Seinen. Pentru manga foarte explicite căutați mai bine pe Mangakalot. La Manganelo nu am prea găsit.

În fine, Yaoi este un gen care se bazează pe relați care pot să devină fizice. Deci, nu putem citi oriunde.

Poate ar trebui să recenzăm mai mult de trei manga, dar sesiunea este în toi și avem multe de făcut.

Să începem recenzarea!

therapy game

Therapy Game

Secret XXX care îl prezintă pe Shizuma, fratele mai mare al lui Shouhei, și pe Minato, fratele mai mic al lui Mito, într-o aventură unică.

Shizuma a băut doar în acea noapte pentru a-și uita durerea. Minato are problemele lui. Cei doi au povești de fundal complexe. Însă, ele converg, Minato are un plan de răzbunarea a inimii lui frânte.
Apare apoi Shizuma care încearcă să-și bea durerea, doar că încape într-o altă poveste- împreună cu cei doi.

Minato, îndrăgostitul său beat, că nu-și amintește nimic despre noaptea lor împreună. Așa că Minato jură în secret să-l seducă din nou – și să se răzbune! Însă, chiar și cele mai bine planificate idei se pot strică atunci când Cupidon intervine.

Manga este încurcată. Nu am terminat-o încă, dar pare promițătoare. Mai ales că are un stil de desen aparte. Personajele sunt drăguțe, dar povestea cam încurcată.

Nu prea pricep toate intrigile țesute în jurul unui pahar de alcool. Cele trei personaje din Yaoi sunt ciudat construite. Poate îi lipsește claritatea.

heaven

Caste Heaven

Școala este destul de grea așa cum este, dar atunci când elevii sunt forțați să joace un joc criminal. Jocul determina rangurile sociale și comportamentul celorlalți.

Este un joc crud în care cartea pe care o deții determină clasa ta. Azusa îl are pe rege, cel mai puternic dintre cărți, ceea ce îi permite să-și conducă clasa oricât de nemiloasă.

Toate pariurile sunt dezactivate atunci când Azusa își pierde puterea. Acum hărțuit de toți oamenii pe care i-a maltratat, Azusa i se oferă o alegere complicată – să devină jucăria noului rege sau să servească întreaga clasă!

Scrierea este superbă, dar este un Yaoi complex. Există multe povești de fundal, iar ideea de la care pornește este interesantă. Poate nu este cel mai bine exemplificată, dar nu este nici incoerentă.

Desenul este foarte bun. Îmi plac formele fețelor personajelor, dar și designul hainelor este drăguț. Poate că personajul principal ar putea să fie altfel desenat.

În fine, poate sunt doar eu- fan Shounen Ai. Yaoi, este un pic diferit. Poveștile se concentrează pe latura fizică și nu pe cea emoțională.

Concluzie

Cam acesta este topul de astăzi. Voi putea adăuga sau scoaye manga de pe listă. Totul ține de propriile preferințe.

Vă las articolul anterior și vă întreb:

Ce manga Yaoi ați adăuga în top?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *