Top 5 cele mai frumoase manga cu sport in 2021

top 5 cele mai frumoase manga cu sport din 2021

Am creat aici un top 5 cele mai frumoase manga cu sport din 2021 special pentru cei ce iubesc poveştile despre sport sau sportivi.

Manga din această categorie este citită în general de băieţi şi mai ales de cei ce practică un sport şi regăsesc poveşti depre acelaşi spor în manga.

în 2021 ies în evidenţă câteva manga ce au atât poveşti captivante dar şi explică multe detali technice despre sportul respectiv. Acest lucru poate ajuta un tânăr ce practică sportul respectiv să înţăleagă mai multe detali şi tactici şi poate da şi exeple de urmat.

Ca şi vizualizări şi interes am creat aici un top 5 celel mai frumoase manga cu sport in 2021 ce sunt captivante ca poveste dar şi au câte ceva detali technice ce pot fi preluate în viaţa reală când se practică sportul repectiv.

Lista cu top 5 cele mai frumoase manga cu sport in 2021

Am să înşirui aici lista cu ceea ce cred eu că sunt cele mai frumoase şi interesante manga cu sport ce trebuiesc citite în 2021 dacă sunteţi fan unor astfel de manga.

Blue Lock

Acest manga este cel mai citit în momentu de faţă printre iubitori genului. Practic descrie evoluţia unor puşti ce sunt selectaţi pentru un proiect special prin care se revigorează jucători de fotbal de nivel junior ai Japoniei.

Acest manga are o poveste frumoasă şi un rithm alert al acţiuni ce te poate ţine în suspans în timpul citiri. Personal cred că este cel mai reuşit manga japonez ce abordeaza povestea unor puşti fotbalişti.

Ao Ashi

Manga poartă numele unui puşti ce ajunge să plece de la ţară şî să intre în una dintre cele mai puternice echipe de fotbal din Japonia.

Modul cum este expusă creşterea sa şi schimbările pe care le face pt a continua să joace fotbal la cel mai bun nivel face ca acestă manga să fie una foarte atractivă deşi nu este colorată ca precedenta.

Sincer vă recomand să începeţi această manga dacă iubiţi fotbalul în cât se r€găsesc explicaţi despre strategi de joc şi modul cum trebuie gândit fotbalul.

Build Up

Acest manga este destul de nou dar descrie o poveste frumoasă a unui puşti ce slăbeşte şi luptă să devină un fotbalist bun aşa cum visa de mic privind meciurile la TV.

Am inclus acest manga în top nu numai din cauză că este în derulare în 2021 dar şi pt că prezintă o poveste frumoasă ce pune în prin plan dezvoltarea personală a unui puşti ce nu avea nici o stimă de sine înainte de a începe antrenamantele în fotbal.

Sper să aibă un final frumos şi să stimuleze cititori să se îmbunatăţească personal începând cu un sport preferat.

Tiempo

Deşi a început frumos şi descrie o poveste a unui puşti timid ce doreşte să joace fotbal în echipa şcoli/liceului din care face parte, acest manga a fost întrerupt într-un mod sau altul.

Personal cred că povestea este destul de frumoasă şi are mult de spus acest manga dar nu reuşesc să înţăleg de ce nu se mai traduce din japoneză în engleză şi nici nu găsesc ştiri despre acest manga ca să confirm continuarea.

Personal îmi place cum este gândit acest manga şi de aceia l-am inclus în top 5 cele mai frumoase manga cu sport din 2021. O să încerc să caut prin publicaţiile din Japonia ceva ştiri despre acest manga pentru a vedea dacă sa întâmplat ceva neaştepta şi dacă se va continua.

Blue box este intop 5 cele mai frumoase manga cu sport in 2021

Acesta este un maga nou şi merită citit dar nu dezbat subiectul fotbal ci mai degraba o poveste a doi tineri sportivi. Am inclus acest manga la recomandări deaorece cred că merge în direcţia cea bună şi merită timpul acordat.

Ma captivat povestea dupa primele 5 capitole şi modul în care se suportă caracterele unul pe celălalt în crestere şi carierele sportive.

Vă recomand să începeţi această manga ca o poveste despre viaţa de sportiv şi ani din liceu.

Concluzie

Acestea sunt recomandările mele pentru manga cu sport de citit în 2021 şi sper să vă atragă atenţia măcar una din cele de mai sus şi să îmi mulţumiţi pentru recomandare.

Din ce în ce mai mult manga mă face să citesc, atât în engleză cât şi în română, tot mai mult şi sper ca acesta să fie şi efectul asupra voastră.

Nu uitaţi să ne urmăriţi blocul pentru mai multe recomandări şi recenzi la cărţi şi manga.

3 thoughts on “Top 5 cele mai frumoase manga cu sport in 2021”

 1. REAL este o serie manga a lui Takehiko Inoue, care se refera la baschetul in scaune cu ‘rotile’. Desi nu la fel de populare de peste mari ca Slam Dunk, Real a trezit visul unor oameni care nu se puteau misca fara ajutorul acelor ‘accesoriu’, devenind astfel cea mai cautata si realista manga cu caractere luate din viata reala.

  Battle Club este o manga ecchie sportiva despre luptele libere.

  Yowamushi Pedal
  Girl’s x Road Bike
  Long Riders este vorba despre ciclism de strada .

   1. incerc sa citesc manga-urile care au o poveste diferita sau NU sunt repetitive. Intr-un timp citeam doar manga-uri clasice… acum ce apuc si imi trezeste interesul povestii.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *