Top al aplicațiilor care îi ajută pe scriitorii noi (# Evernote, # Notion)

Suntem scriitori noi într-o eră a tehnologiei. Cred că ați auzit de Milenari și beneficiile pe care le aduce gândirea nouă. De aceea, vă propun un Top al aplicațiilor care îi ajută pe scriitorii noi (# Evernote, # Notion).

Însă tehnologia nu ar trebui să înlocuiască munca pe care o face un om. Doar omul este capabil să creeze pentru a supraviețui. Fără să fim creativi, devenim morți vii.

Însă, eu vă voi prezenta aplicații- foi virtuale pe care să vă organizați operele. Sunt studentă, deci maldărul de cursuri sunt o realitate.

Mie îmi vine mai ușor să car telefonul sau laptop-ul decât sutele de foi.

Nu este sănătos să scrii exclusiv digital, dar este mai rapid.

Să vedem deci câteva aplicații care vor ajuta pe acei scriitori noi care nu pot căra multe cărți în rucsac.

Evernote

Evernote

Am descoperit beneficiile Evernote recent printr-un tutorial pe YouTube. Varianta de aplicație gratuită vă este suficient pentru un scriitor nou ca să se organizeze eficient.

Pe Evernote avem liste, tabele și putem încarcă atașamente. Se pare că seamănă cu Excel, dar mult îmbunătățită. În vechiul Excel, dominau funcțiile ascunse, dar Evernote are totul la vedere. Plus listă nouă, plus atașament, minus caută în meniu.

Eu cred că este aplicația ideală. Însă, dacă lucrezi cu cineva și vreți să împărțiți listele, sunteți dezavantajați. Vă trebui să cumpărați pachetul extins. Prețul este ușor piperat.

Ce spun utilizatorii?

Pro-uriLuarea și sincronizarea fără efort a notelor. Interfață curată, neclintită. Căutare tip înainte. Funcționează cu zeci de alte aplicații și servicii. Flexibil.

ContraNivelul gratuit de serviciu limitează membrii să folosească doar două dispozitive. Planul Mid-tier Plus îi lipsește unele dintre cele mai bune caracteristici. Planul premium scump.

Linia de josCu aplicația Android a Evernote, puteți lua notificări din timp și găsiți informațiile de care aveți nevoie, oriunde v-ați afla. În timp ce Evernote a fost mult timp un lider de servicii de preluare și sincronizare a notelor, planurile actuale își limitează cele mai bune abilități la cei mai plătiți membri.

( sursă Sijiwae)
Notion

Notion

Notion este o aplicație high-tech. Este un fel de Evernote îmbunătățit și aproape gratuit. Notion are o interfață perfectă pentru scriitori noi de SF.

Este pur și simplu o aplicație din clasa aplicații specializate. Interfața este atractivă, dar are multe comenzi pe care trebuie să le cauți.

Însă, Notion are un spațiu de stocare mai mare că Evernote-ul gratuit. Acest lucru constituie un avantaj. Î

n final, Notion merge tot pe un sistem de conturile care se pot upgrade când ai nevoie. Poate, dacă vreți ceva mai mult spațiu de stocare și aveți o intuiție bună, Notion este perfect pentru voi.

Ce spun utilizatorii?

Pro Flexibilitate: Noțiunea poate fi orice vrei să fie. Unii oameni îl folosesc pentru a lua notițe, alții consideră că este un organizator excelent de întâlniri. Îl folosesc ca bază de date principală pentru toate lucrurile și lucrurile personale: sarcini, note, memento-uri de calendar, manager de marcaje … Puteți să-l programați pentru a se potrivi nevoilor dvs. Este foarte recomandabil să modelați pe hârtie ce doriți de la Notion.

Contra Noțiunea este un ecosistem foarte închis. Mi-ar plăcea să se sincronizeze cu Google Calendar sau să vorbească frumos. la Gmail. Nu este o opțiune chiar acum. Vizualizarea calendarului poate beneficia de o vizualizare „săptămânală” sau „agendă”. Munca offline este încă o lucrare în desfășurare. Poate deveni dificil de utilizat dacă bazele de date nu sunt planificate corect.

Comutat de la Evernote Business

( sursă Softwaredvice)
Concluzie

Notion, Evernote sau altceva, niciodată nu trebuie să vă bazați sută la sută pe ele. În timp, folosința de aplicații duce la pierdere de abilități.

Însă, mai bine nu vă riscați spatele pe scările facultății luați aplicații de genul Notion care să vă care cursurile.

Vă las cu articolul precedent și vă întreb:

Ce editor text folosiți că scriitori noi?

1 thought on “Top al aplicațiilor care îi ajută pe scriitorii noi (# Evernote, # Notion)”

  1. Nu folosesc astfel de aplicații. Am constatat ca toate aplicațiile gratuite cu priză la public, după un timp, se schimbă și costă. Asa ca prefer Word sau docs.google.com.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *