Top două cele mai faine Isekai din câte am văzut recent

Top două cele mai faine Isekai din câte am văzut recent

Isekai este un gen specific Japoniei. Mie mi se pare superb desenul Chibi al acestor serii și demografia ofertantă. Manganelo sau Mangaowls au o colecție limitată de astfel de romane. Însă, pe MyAnimeList există topuri ale fanilor care cuprind (uneori) și link-uri utile. Vă prezint deci Top două cele mai faine Isekai din câte am văzut recent.

Poate că prima serie Iseakai pe care am tradus-o a fost Toki Doki, dar am prins ceva manga din acest gen de citit de atunci. Spre că acest top 2 să nu fie prea scurt sau prea lung pentru voi. până la urmă, mi-ar plăcea să văd și listele voastre personale.

De ajuns cu vorbitul să trecem la recenzat!

Isekai Yakkyoku

# 1 Isekai Yakkyoku

Isekai Yakkyoku- Takayama Liz

Anul apariției: 2021

Nu există traducere oficială

Număr de pagini: este în scriere

Această manga Isekai este mai seriosă( nu va trebui să o închideți când intrați în aglomerări), dar decentă pe partea de conținut comic. Tipul de manga pe care l-ai putea citi în tren fără ca oamenii să te judece.

Povestea începe cu un farmacolog respectabil care a murit din cauza efortului depus pentru a-și termina proiectele. De ce era înverșunat?

El și-a pierdut sora mai mică din cauza unei tumori cerebrale. De aceea, a vrut să se asigure că mulți alți oameni nu vor suferi morți așa tragice.

Când se trezește (în altă lume de după moarte), se află în corpul Falmei Medicis, fiul unei respectabile familii de farmaciști. În această lume nouă, magia este crucială și este dovada poziției unui nobil în societate.

În timp ce încearcă să se obișnuiască cu noul său corp, observă câteva lucruri ciudate.

În primul rând, puterea sa magică este în copleșitoare.
În al doilea rând, are pe corp tatuajul Dumnezeului Medicinii.
În al treilea rând, nu are umbră.

Ce înseamnă pentru el să fie Falma? Există vreun motiv pentru care a fost reîncarnat ca farmacist în lumea aceasta?

Această manga Isekai îl urmărește pe Falma care uimește această lume nouă prin talentul lui. Povestea este un deliciu absolut pentru cititor.

Kage no Jitsuryokusha ni Naritakute

# 2 Kage no Jitsuryokusha ni Naritakute

Kage no Jitsuryokusha ni Naritakute- Aizawa Daisuke

Anul apariției: 2021

Nu există traducere oficială

Număr de pagini: –

Îți amintești când ești în liceu și iubești anime-ul? Naruto este varianta de Shounen foarte cunoscută și îndrăgită, dar eu vă voi prezenta și această serie inedită.

Vă poate plăcea, chiar dacă ați terminat liceul. Această manga Shounen Isekai pe care urmează să v-o recomand este despre chunnini. Personajul principal se numește Cid. Este un lunatic ciudat sau un geniu ascuns?

În lumea din manga, el iubește să acționeze din umbră, poate fi considerat un ticălos.

De exemplu. Kyouya de la clubul liceului Ouran a făcut tot ce i-a stat în putință să folosească mai eficient artele marțiale și magia, dar nu a reușit și de asta rețeta manga de succes este respectată.

O reîncarncare a lui Kyouya într-o lume nouă deschide un capitol complicat. El nu pierde timpul și își crează un renume în acel loc nou. Acolo a găsit o fată elfă capturată de niște tâlhari. A salvat-o vindecând-o. Când i-a cerut să se prezinte numele, Cid a fost singurul nume care i-a venit în minte pe moment și așa s-a născut Cid’s Shadow Garden.

Cid, în călătoria lui, face lucruri interesante pentru a rezolva criza ascunsă a acelei lumi magice.

Monologuri sau dialoguri? Ce ne pasă, când avem un manga Isekai inedit în față? Povestea cu reîncarnări și multele aventuri prezentate fac deliciul cititoarelor. Spre să vă placă și vouă!

Concluzie

Manga de orice fel merită citite pentru lecțiile pe care ni le dau. Isekai este un gen confuz sau cel puțin așa mi se pare. El înglobează atât demografia Shojo, cât și pe cea Shounen (după MyAnimeList). Spre că manga prezentate vă vor încânta.

Vă las cu articolul precedent și spre că ne vom întâlni pe grup cu alte manga inedite.

Voi ați urmărit serii Isekai?

1 thought on “Top două cele mai faine Isekai din câte am văzut recent”

  1. Manuke na FPS Player ga Isekai e Ochita Baai pe care il urmaresc de ceva timp . problema e ca apare un capitol la 2-6 luni.

    The Galactic Navy Officer Becomes an Adventurer

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *