Top manga eșuate care ar putea deveni un succes

Vă plac manga reușite? Și mie, dar unele care nu sunt reușite pot deveni capodopere cu scriitorul potrivit. Însă, eu vă propun un Top manga eșuate care ar putea deveni un succes.

Manga nereușite sunt la fel de valoroase. Din ele putem repera greșelile de evitat în propriu scris sau să ne enervăm și să scriem una mai bună. Am putea să ne inspirăm din eșecuri pentru a deveni mai buni.

Însă, nu am văzut decât trei tipuri de eșecuri în manga: desen prost, poveste sacadată sau lipsa finalului. Uneori, o manga ratată conține toate cele trei erori.

Însă, erorile nu înseamnă că nimic din manga nu merită văzut.

Să începem recenzarea!

The song of the wind and trees

The song of the winds and trees

O manga veche, care se petrece în Franța. Fii oamenilor bogați își trimiteau copii la școli internat. Naratorul, Serge , îl cunoaște pe ciudatul lui coleg de camera Gilbert. Gilbert lipsește mult din cameră și apare de obicei pe geam. Eforturile lui Serge de a se împrietenii cu colegul lui duc într-o direcție ciudată.

Astfel, începe o poveste ciudată de cămin. Ce se petrece?

Manga este foarte prost ecranizată și desenată. Fețele și culorile ruinează povestea. Însă cel mai rău aspect este povestea care nu spune totul, nici măcar că sugestie.

Temele însă rămân ofertante pentru scriitură. Poți să cultivi incertitudinea din manga, într-o altă manieră de scriere, una cu mai multă claritate. Problema nu este poveste, ci detaliile pe care noi le presupunem a fi reale. Autorul nu ne confirmă nimic.

Ea ne lasă povestea la faza de început, pe tot parcursul ei. Ce s-a întâmplat între cei doi? Rămânem doar cu o presupunere de Shounen-Ai.

Practic, nu știm cine este Gilbert sau de ce a ajuns aici. Ce merită păstrat este idea de la care a pornit, aceea de a scrie un Shojo.

Povestea incompletă, odată completată poate să ierte erori din desen.

Ce spun site-urile de vânzare?

Este o adevărată „societate” care se află în fața lui Serge și Gilbert care au scăpat de școală. Suferința muncii, a interacțiunii cu femeile și a iubirii.
Figura lui Serge crește rapid atât cu fața, cât și cu fizicul, ca și când ar arăta o privire asupra lumii adulte fetelor care sunt cititoare.

( sursă Amazon)
Patalliro Sayuuki!

Patalliro Sayuuki

Un călugăr budist însoțit de o maimuță demon călătoresc spre est în căutare iluminării. Pe drum se întâlnesc cu personaje ciudate. Ce se va petrece cu maimuța păcălită?

Desenul mi se pare inspirat, dar și în acest manga sunt erori.

Ce erori? Deși, timpul este situat în trecutul Chinei, un Playboy apare. Să fie oare o eroare de traducere? Posibil traducătorii chinezi care distribuie manga online, fac adesea traduceri ciudate.

În Legend of LuoXiaoHei, nu știm genul pisicii se referă la XiaoHei prin pronumele They). Poate și aici să fie o eroare de traducere.

Nu! Haine și arme moderne apar, devii autorul se joacă cu ceea ce numim illud tempore. Însă, nu îi ieșe. Comedia este bine scrisă, dar inconsistențele o fac un pic naivă.

Despre manhua…

Patalliro! este o serie de manga japoneză scrisă și ilustrată de Mineo Maya. Manga de comedie a fost serializată în Hana la Yume din 1978 până în 1990, înainte de a trece la Bessatsu Hana la Yume în 1991, unde continuă. Anii 1980 Boku Patalliro!

( sursă Wikipedia)

Concluzie

Aceste manga ar putea fi modificate de voi, scriitorii noi, și ar deveni un succes.

Vă invit să citiți articolul anterior, așa pentru inspirație, și să e lăsați idei de texte pe grup.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *