Top manga triste în genul Wasureyuki

V-a plăcut Wasureyuki? Atunci veți aprecia această listă de Top manga triste în genul Wasureyuki.

Acest manga este special din multe privințe. El prezintă o poveste care are loc în Japonia contemporană.Este vorba despre doi frați despărțiți de divorțul părinților. Când inevitabil Miyako își va părăsi fratele pentru a se duce în America cu tatăl lor, el încearcă să își nege sentimentele pentru ea.

Manga este superb scrisă și desenată. Povestea te uimește prin simplitatea ei. Însă, nu ador finalul prea melodramatic. Poate ar fi fost necesare alte replici.

Să începem și acest top!

yaoi

Ten years where I love you the most

Deoarece vorbim despre o manga tristă. Ten years where I love you the most este una dintre multele manga care m-au făcut să plâng.

Atenție, această manga face parte din genul yaoi / shounen-ai.

He ZhiShu, protagonistul principal a fost înșelat de Jiang Wen Xu, persoana pe care o iubise de 14 ani la rând. Știa că Jiang Ge are pe cineva, dar nu se deranjat. Până când Jiang Ge a făcut ceva ce nu voia cu adevărat, a rămas.

Partea care m-a făcut să plâng este partea când a început să sângereze și să tusească sânge în fața lui Jiang Ge. Atunci a spus tot ce simțea de fapt. Jiang Ge știa că cel pe care îl iubea fusese întotdeauna Zhi Shu.

După ce febră a trecut. Un război tăcut s-a iscat între ei. Ce se va petrece? Povestea este superb desenată și tristă. Poate un pic prea tristă.

rental

Rental Onii-chan

Anterior, nu eram atât de mare fan al aplicațiilor de citit manga, deoarece citeam întotdeauna pe laptop. Deci nu este necesar să descarc aplicații manga pe telefon.

În cele din urmă, am descărcat Manga Rock după ce am auzit lucruri grozave despre asta și este greu să ții evidența seriilor după un timp, deoarece site-urile web nu emit notificări atunci când există o actualizare, așa cum fac aplicațiile. Doar derulând prin Manga Rock, am dat peste o manga numită „Rental Onii-chan”.

A fost plasata la tag-ul tragediei, așa că am decis să citesc manga. Din titlu aveam deja o poveste în minte. Manga este despre o fată care își pierde părinți și locuiește cu fratele ei.Povestea care vine este emoționată. Relațiile care se dezvoltă sunt puternic create. Desenul este drăguț

Însă unii veți găsi manga ușor naivă.

Concluzie

Orice manga trist are un final special. De aceea, am făcut acest top.

Chiar și manga melodramatice sunt bune în felul lor.

Vă las cu articolul precedent și vă întreb:

Citiți manga cu despărțiri?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *